Bursagaz ile Büyükşehir Belediyesi arasında işbirliği

Bursagaz ile Büyükşehir Belediyesi arasında işbirliği

Enerji sektöründe yenilikçi yaklaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren EWE AG'nin en büyük Türkiye yatırımı olan Bursagaz, teknoloji konusunda yaptığı atılımları paydaşlarıyla işbirliği içinde hayata geçiriyor.

2012.12.13 11:56 - Son Güncellenme: 2012.12.13 13:09 - Bursa Bölge
A
Bursagaz ile Büyükşehir Belediyesi arasında işbirliği

Geçtiğimiz günlerde bu yıl devreye alınan Bursagaz Coğrafi Bilgi Sistemleri'nde Bursa Büyükşehir Belediyesi Coğrafi Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde bilgi paylaşımı toplantısı gerçekleştirildi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Coğrafi Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü'nden bir heyet, uygulamalarla ilgili bilgi almak üzere Bursagaz'a ziyarette bulundu. Coğrafi Bilgi Sistemleri Şube Müdürü Necla Yörüklü başkanlığındaki heyete Bursagaz Proje Müdürü Fatih Er tarafından projenin aşamaları konusunda bilgilendirme yapıldı.
CBS projesinin devreye alınmasında, Büyükşehir Belediyesi ile yapılan işbirliğinin katkısının büyük önem taşıdığını belirten Er, ilerleyen dönemlerde de bu tür işbirliği ve bilgi paylaşımının artarak devam edeceğini bildirdi.
Toplantıda Bursagaz Harita ve CBS Birimi Yöneticisi Nergis Türker tarafından CBS bilgi sistemleri uygulamaları konusunda bir sunum yapıldı. CBS uygulaması, canlı bağlantı yapılarak konuklara tanıtıldı. 
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin CBS projesi City-Surf uygulaması ise Coğrafi Bilgi Sistemleri Şube Müdürü Necla Yörüklü tarafından tanıtıldı. Bu kapsamda bilgi veren Yörüklü, altyapı kuruluşlarından elde edilecek bilgilerin sisteme işlenerek, City-Surf uygulamasının ilgili kuruluşlarla paylaşılmasını planladıklarını belirtti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.12.13 11:56 - Son Güncellenme: 2012.12.13 13:09 - Zeynep Çelik
A