Bursa Yıldırım ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları seçimi!

Bursa Yıldırım ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları seçimi!

Bursa Yıldırım ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları seçimi, 1 Haziran 2024 tarihinde yapılacak. Bu seçim, kadın kolları başkanının ve yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilecek. Kadın kolları seçimleri, CHP'nin yerel örgütlenmesi ve kadınların parti içinde daha aktif rol alması için büyük önem taşıyor.

2024.05.26 13:23 - Son Güncellenme: 2024.05.26 13:24 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Yıldırım ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları seçimi!

Kadın Kolları, toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamada, kadınların siyasette daha fazla temsil edilmesinde ve parti içinde aktif rol almalarında kritik bir öneme sahiptir.

1 Haziran'da yapılacak kadın kolları seçimde iki aday, Emel Çetin ve Havva Türk, yarışacak. Kadın kolları, parti politikalarının toplumun geniş kesimlerine ulaştırılmasında ve kadınların siyasi süreçlere katılımının artırılmasında önemli bir rol oynamaktadır. Kadın kolları, özellikle yerel düzeyde aktif çalışarak kadınların sorunlarını gündeme getirmekte ve çözümler üretmektedir. 

Adaylardan Emel Çetin, adaylığını CHP Yıldırım İlçe binasında düzenlediği bir basın toplantısıyla açıkladı. Bu toplantıda, parti üyelerinin desteğini istediğini ve kadın kollarının CHP'nin vizyonu doğrultusunda etkin çalışmalar yapacağını vurguladı.

CHP Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün, her iki adaya da başarılar diledi ve seçim sürecinde adil bir yarışın olmasını temenni etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.05.26 13:23 - Son Güncellenme: 2024.05.26 13:24 - HABER MERKEZİ
A