Bursa Yalova yolunda feci kaza: 1 ölü 1'i bebek 7 yaralı

Bursa Yalova yolunda feci kaza: 1 ölü 1'i bebek 7 yaralı

Bursa - Yalova yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, aynı istikamette ilerleyen bir otomobil ile cipin çarpıştığı kazada, otomobil içinden fırlayan bir kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada 1'i bebek olmak üzere 7 kişide yaralandı. 

2024.04.29 10:48 - Son Güncellenme: 2024.04.29 17:03 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Bursa Yalova yolunda feci kaza: 1 ölü 1'i bebek 7 yaralı

Kaza bugün saat 10.00 sıralarında  Yalova - Bursa karayolu Süpürgelik mevkii Sepetçioğlu tesisleri önünde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre Yalova'dan Orhangazi istikametine seyir halinde olan içinde 2 kişinin bulunduğu Ercan M.M'nin kullandığı 06 BY 0006 plakalı cip iddialara göre önünde seyreden ve içinde 1'i bebek olmak üzere 5 kişinin bulunduğu 24 yaşındaki Engin K.'nin kullandığı 34 RY 4796 plakalı başka bir  otomobile çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle her iki araçta savrulup bariyerleri aştıktan sonra tesislerin bahçesine uçtu. Bir anda ortalığın savaş alanına döndüğü kazada otomobilin arka koltuğunda oturan 61 yaşındaki Ajda S. camdan dışarı fırlayıp savruldu. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda polis, Jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kazada yaralananlar sağlık ekipleri tarafından çevre hastanalere sevk edilirken, otomobil camından dışarı fırlayan Ajda S.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.  

Kazayı haber alan Ajda S.'nin yakınları geldikleri olay yerinde sinir krizleri geçirdi, tahlisiz kadının cansız bedeni Yalova Cumhuriyet Başsavcılığının incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

Olayın yaşandığı alanda geniş güvenlik önlemleri alınırken, Yalova il Jandarma komutanlığı ekipleri tarafından yaşanan kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Alınan ilk bilgilere göre Yalova'dan Orhangazi istimaketine seyir halinde olan iki otomobil çarpıştı, çarpmanın etkisi ile otomobilin birinde bulunan Ajda Sayınberk (61) olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.29 10:48 - Son Güncellenme: 2024.04.29 17:03 - FATİH MISIR
A