Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi'nden geleceğe ışık

Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi'nden geleceğe ışık

BUTTİM tarafından başlatılan "Çocukların aydınlık geleceklerine ortak olalım!" sloganıyla hayat bulan sosyal sorumluluk projesi kapsamında Büyükorhan'daki ilköğretim okulu öğrencilerinin ihtiyaçları karşılandı.  

2019.12.02 08:43 - Son Güncellenme: 2019.12.02 08:43 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi'nden geleceğe ışık

Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi (BUTTİM) yönetimi öncülüğünde "Çocukların aydınlık geleceklerine ortak olalım!" sloganıyla başlatılan destek kampanyası Büyükorhan'daki çocuklar için umut oldu.

BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül ve Denetim Kurulu Başkanı Gülten Demir Varol, BUTTİM sakinlerinin destek verdiği kampanya çerçevesinde ihtiyaç duyulan malzemeleri okullarla buluşturdu.

Başkan Şengül, eğitimde fırsat eşitliğinin özellikle kırsal kesimde sağlanamadığına işaret ederek, "Okulların açılmasıyla birlikte yönetim olarak geleceğimizin teminatı olan ancak yaşıtlarıyla aynı fırsatlara sahip olamayan çocuklarımız için sosyal sorumluluk projesi başlattık. Projemize BUTTİM sakinlerimiz destek verdi, katkı sağladı. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Bu kapsamda özellikle kırsal bölgedeki çocuklarımızın ihtiyaçlarını ilgili makamlardan öğrenerek, bu eksiklikler doğrultusunda hazırlıklarımızı yaptık. İmkansızlıklar içinde okumaya çalışan, geleceğin aydınlık neferlerine bir nebze de olsa destek verebildiysek ne mutlu bize" dedi.

Büyükorhan'a bağlı köylerdeki Sarnıç ve Aktaş İlköğretim Okullarındaki öğrencilerle bir araya gelen Başkan Şengül ve Varol, kıyafet ve kırtasiye malzemelerinden oluşan paketleri okullara teslim etti.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.12.02 08:43 - Son Güncellenme: 2019.12.02 08:43 - HABER MERKEZİ
A