Bursa Uludağ Üniversitesi'nde Sağlık Hizmetleri MYO'da mezuniyet sevinci

Bursa Uludağ Üniversitesi'nde Sağlık Hizmetleri MYO'da mezuniyet sevinci

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olmaya hak kazanan öğrenciler, gerçekleştirilen tören ile belgelerini aldı. Yaklaşık 176 öğrencinin kep fırlatma sevincini yaşadığı törende aileler de çocuklarının mutluluğuna şahitlik etti.

2023.06.16 09:22 - Son Güncellenme: 2023.06.16 09:26 - Eğitim - HABER MERKEZİ
A
Bursa Uludağ Üniversitesi'nde Sağlık Hizmetleri MYO'da mezuniyet sevinci

Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriyya Arı, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Sinan Çavun, akademisyenler, bağışçılar, öğrenciler ve aileleri katıldı.

EN İYİ ŞEKİLDE YENİ HAYATLARINA HAZIRLANDILAR

Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriyya Arı, meslek yüksekokulunun iki yıllık bir eğitim sürecinin bulunduğuna işaret ederek; "Dışarıdan bakıldığında iki yılın kısa bir süre olduğu düşünülebilir. Ancak Üniversitemiz Meslek Yüksekokulunda verilen kapsamlı ve nitelikli eğitim ile 2 yıl içerisinde öğrencilerimiz son derece donanımlı bir mesleki bilgiye sahip oldular. Sağlık hizmetleri alanında kendilerini geliştirerek, mezuniyet sonrasına en iyi şekilde hazırlandılar. Bugün artık yeni bir hayat başlıyor. Çocuklarımızı iş hayatına en iyi şekilde hazırlayan tüm akademisyenlerimize ve onlara destek olan ailelerine teşekkür ediyoruz. Mezun öğrencilerimize de yeni hayatlarında üstün başarılar diliyoruz" şekilde konuştu.

OKUL MÜDÜRÜ ÇAVUN'DAN DESTEKÇİLERE ÖZEL TEŞEKKÜR

BUÜ Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Sinan Çavun ise sağlık sektörünün her gün yoğun bir şekilde işleyen dev bir mekanizma olduğunu söyledi. Öğrencilerin, hayatın her alanında mesleklerini en iyi şekilde icra edebilecek kapasitede olduğunun altını çizen Prof. Dr. Sinan Çavun; "Nitelikli eğitimin sizlere ulaştırılması için yoğun bir çaba gösteriyoruz. Bu hizmetlerimiz sırasında bizlere katkılarını hiçbir zaman esirgemeyen çok özel insanlar var. Bunlardan ilki Suhendam Urbay, Abdullah Burkay ve Hakan Dinçtürk'tür. Bu özel insanlara şükranlarımızı iletiyoruz. Çocuklarını okutmak için büyük fedakarlıklar yapan ailelere teşekkür ediyoruz. Sevgili öğrencilerimiz, zor bir meslek seçtiniz. Böyle zamanlarda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur sözünü aklınızdan çıkarmayın" dedi.

Program birincileri ile MYO'da derece yapan öğrencilerin ödüllendirildiği program, öğrencilerin anı belgeleri almaları, sağlık andının okunması ve kep atma töreni ile sona erdi.

Diğer Eğitim Haberleri için tıklayın


2023.06.16 09:22 - Son Güncellenme: 2023.06.16 09:26 - HABER MERKEZİ
A