"Bursa trafiğinde maç saati skandal uygulama"

"Bursa trafiğinde maç saati skandal uygulama"

MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Dr. Mehmet Hasanoğlu, hafta sonu oynanan Bursaspor-Başakşehir maçının saatinde trafikte skandal bir uygulamaya imza atıldığını belirterek, VIP otopark için gerçekleştirilen şerit daraltma uygulamasına tepki gösterdi.

2016.02.08 13:20 - Son Güncellenme: 2016.02.08 13:41 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
"Bursa trafiğinde maç saati skandal uygulama"
00:38 Feci kazalar kamerada

İLGİLİ VİDEO

Feci kazalar kamerada

"Bursa trafiğinde maç saati skandal bir uygulamaya imza atıldı."

Bu açıklamanın sahibi, kent sorunlarına karşı gösterdiği yakın ilgiyle bilinen MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Dr. Mehmet Hasanoğlu. 

Hasanoğlu, hafta sonu oynanan Bursaspor-Başakşehir maçı saatinde trafikte skandal bir uygulamaya imza atıldığını belirterek, VIP otopark için gerçekleştirilen şerit daraltma uygulamasına tepki gösterdi.

Mehmet Hasanoğlu'nun konuyla ilgili yaptığı açıklamanın tamamı şöyle:

"Bursa trafiğinde maç saati skandal uygulama nedir diyecek olursanız bu uygulama, 6 Şubat 2016 Cumartesi günü saat 16.00'da oynan Bursaspor - Medipol Başakşehir Spor Toto Süper Lig maçı esnasında Mudanya yolunda Bursa istikametine geliş yönünde Esentepe'deki batçıka kadar oluşan trafiğin tek sebebi Bursa'yı yönettiğini zannedenlerin, kendileri için ayrıcalıklı kişi olarak gördüğü bazı zevatlara tahsis ettikleri V.I.P. otoparktan başka hiçbir şey değilmiş meğerse.

Google Earth fotoğrafında da açık şekilde krokisini çizdiğim şekilde Mudanya yolu ile İzmir yolunun birleşme noktasında köprü üzerinden itibaren sağ şerit kukalarla kapatılmış ve başına da bir trafik polisi ekibi diktirilmiş, eskiden müzikhol olarak kullanılan alanda oluşturulan otoparka da bazı zevatlar rahat girip çıksın ve oradan da maç sonrası kısa sürede trafik sorunu yaşamadan istedikleri yere ulaşsın diye Mudanya yolunda Cumartesi günü normalde hiç olmayan (yıllardır sabah akşam bu güzergahı kullandığımdan trafik yoğunluğunu saat ve gün olarak çok iyi bilmekteyim) binlerce araç trafikte kalmakta, ambulanslar ilerleyememekte, binlerce TL'lik milli servet boşa harcanmakta, acelesi olan insanlar trafikte sinir harbi yaşamakta, ama Bursa'yı yönetenler için bunların ne önemi var ki?

Onlar için önemli olan 2 milyon Bursalının yaşamını kolaylaştırmak değil, kendileri adına önemli kişi statüsündeki zevatın rahatı ne de olsa?

Bursa'yı yönettiğini zanneden ama hiçbir şekilde vizyon ve misyon olarak geleceği düşünmeden günlük oldu bitti projeler ve çocukluk hayalleri ile zaten yılların birikimi sonucu var olan trafik sorununu günden güne içinden çıkılmaz hale getiriyorlar.

Timsah Arena Projesi de bunlardan biri, bu güne kadar oynanan üç maç ile Bursa trafiğinde şehrin her tarafında hissedilecek şekilde yarattığı trafik kaosu bu projenin yer seçimi açısından yanlışlığını ortaya koymuş, bir de yukarıda aktardığım keyfi uygulamalarla yaratılan trafik olayın tuzu biberi olmaktadır.

Son olarak Timsah Arena Stadının hemen dibine oluşturulmaya çalışılan 100 bin metrekarelik sağlık alanı da bu bölgeye geldikten sonra varın gerisini siz düşünün."

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2016.02.08 13:20 - Son Güncellenme: 2016.02.08 13:41 - HABER MERKEZİ
A