Bursa trafiğinde 'kaynakçı' isyanı: Sabır taşı çatladı!

Bursa trafiğinde 'kaynakçı' isyanı: Sabır taşı çatladı!

Bursa'da 'kaynakçılar' yoğun trafikte sabırla bekleyen diğer sürücülerin kabusu oldu. En sağ şeridi kullanarak kuyruğun en önüne sızan sürücüler, hem kazalara davetiye çıkarıyor hem de trafiği daha da içinden çıkılmaz bir hale getiriyor.

2025.12.22 17:08 - Son Güncellenme: 2025.12.22 17:21 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa trafiğinde 'kaynakçı' isyanı: Sabır taşı çatladı!
00:28 Bursa trafiğinde 'kaynakçı' isyanı: Sabır taşı çatladı!

İLGİLİ VİDEO

Bursa trafiğinde 'kaynakçı' isyanı: Sabır taşı çatladı!

SEMA ÜSTÜNTAŞ ÇAKAR / BURSADA BUGÜN 

Bursa'da yoğun trafik çilesi sürerken, "kaynakçı" olarak tabir edilen sürücüler tepkilerin odağı oldu. Özellikle trafiğin kilitlendiği noktalarda en sağ şeridi kullanan bazı sürücüler, kuyrukta bekleyen onlarca aracı hiçe sayarak en öne geçmeye çalışıyor. Bu durum hem sürücülerin sabrını zorluyor hem de trafik güvenliğini tehlikeye atıyor.

Olay, Bursa'nın Nilüfer ilçesinde kaydedildi. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde; yoğun araç trafiğine rağmen bazı sürücülerin en sağ şeritten ilerleyip ani manevralarla ana şeride girmeye çalıştığı görüldü.

Dakikalarca hatta saatlerce bekleyen Bursalı sürücüler, bu durumu "hak gaspı" olarak değerlendiriyor.

Bursa'nın birçok yerinde sıkça yaşanan bu manzara, Bursa trafiğinde sabır ve saygı sorununu bir kez daha gündeme taşıdı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2025.12.22 17:08 - Son Güncellenme: 2025.12.22 17:21 - HABER MERKEZİ
A