Bursa polisi kombi hırsızlığı olayının peşini bırakmadı! Çok sayıda kombi ele geçirildi

Bursa polisi kombi hırsızlığı olayının peşini bırakmadı! Çok sayıda kombi ele geçirildi

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yaklaşık iki hafta önce gece bekçilerinin durumundan şüphe duyarak yakaladığı ve yapılan sorgusunda ilçede meydana gelen kombi hırsızlığı olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen şahıs, Orhangazi Adliyesinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

2024.12.10 14:36 - Son Güncellenme: 2024.12.10 14:43 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Bursa polisi kombi hırsızlığı olayının peşini bırakmadı! Çok sayıda kombi ele geçirildi

FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN

Olayla ilgili yaşanan yeni gelişmede İlçe Emniyetine bağlı Bursa Asayiş Büro Amirliği'nin titiz çalışması sonucu aynı şahısın Bursa'nın Gemlik ilçesi ile Yalova'nın farklı bölgelerinde de aynı tip hırsızlık olaylarına karıştığı ortaya çıkarıldı.

Orhangazi'de iki hafta önce 3 farklı evde yaşanan kombi hırsızlığı olayı sonrasında denetimlerini sıklaştıran gece bekçileri, hareketlerinden şüphelendiği O.H. isimli şahısı gözaltına alarak emniyete götürmüş ve burada sorgusu yapılan şahıs suçunu itiraf etmişti.

Orhangazi ilçe emniyetindeki işlemlerinin ardından Orhangazi Adliyesi'nde Hakim karşısına çıkarılan O.H. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, olay ile ilgili çalışmayı derinleştiren Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro ekipleri aynı şahısın, Bursa'nın Gemlik ilçesi ile Yalova'nın farklı bölgelerinde de benzer kombi hırsızlığı olaylarına karıştığını yapılan takip sonucu tespit etti.

Aynı zamanlarda, Bursa'nın Orhangazi ve  Gemlik ilçeleri ile Yalova'nın farklı noktalarından çalınan toplamda 9 adet kombi, ekipler tarafından sahiplerine teslim edilmek üzere Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.12.10 14:36 - Son Güncellenme: 2024.12.10 14:43 - FATİH MISIR
A