Bursa Osmangazi'de 'Cumhuriyet' Konseri
Osmangazi Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu, cumhuriyetin kuruluşunun 99'ncu yıldönümü dolayısıyla muhteşem bir konsere imza attı.
2022.10.30 11:05 - Son Güncellenme: 2022.10.30 11:05 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
Gökdere Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Cumhuriyet Bayramı Konseri' ile cumhuriyetin 99'ncu kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlandı. Türk Sanat Müziği'nin klasik eserlerinin koro ve solo halinde söylendiği konsere Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Hamdi Cingil'in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Şef Rüştü Şentürk yönetimindeki koronun seslendirdiği 'Gitmesin Gözlerinden Pırıl Pırıl Arzular', 'Canımın Ta İçisin Sen', 'Aşkın Kanunu', 'Bir Göz Aşinalığı Var Aramızda' gibi eserler, vatandaşlar tarafından hep bir ağızdan yankılandı. Unutulmaz bir akşam yaşayan Bursalı sanatseverler, yaklaşık 1 saat süren konser sonunda koro üyelerini ayakta alkışladı.
Vatandaşların Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Hamdi Cingil, "Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk Milleti'nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. Bunu ilelebet payidar kılmak için çalışıyoruz. Coşkumuz daim olsun" ifadelerini kullandı.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
04:35
-
03:01
-
01:23
-
00:14
-
12:15
En Çok Okunanlar
- 5 ülkeye ihracat yapıyordu: Bursa'nın 40...
- Büyükşehir duyurdu: Bursa'da iki park...
- Meteoroloji gün vererek uyardı! Bursa'ya...
- Av dönüşü otomobilden inerken tüfeği ateş...
- Bursa'da seyir halindeyken uyuyakalan...
- Aldatan kocasının cebine cihaz...
- Bursa'da kız çocuğunun inşaatta ölü...
- Bursa Yenişehir'de uyuşturucu ve silah...
- Adana Demirspor Başkanı Bedirhan Durak'tan...
- Meteoroloji 5 günlük hava tahminini...
- Mansur Yavaş'tan ön seçim kararı!
- İşini bırakıp o mesleğe geçti, şimdi...
- Bursa'da kurulan dünyanın ilk hayvan...
- Her ayın 10'unda 10'larca üründe 10 numara...
- Bursa ne zaman kuruldu?