Bursa Orhangazi'de yaşanan iki farklı olayda toplamda 19 kişi gözaltına alındı!

Bursa Orhangazi'de yaşanan iki farklı olayda toplamda 19 kişi gözaltına alındı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde dün sabaha karşı meydana gelen silahlı kavgada 10, öğlen saatlerinde bir sokak üzerinde meydana gelen ve çok sayıda kişinin yaralanmasına sebep olan farklı bir kavga olayına ilişkin 9 kişi gözaltına alındı. Her iki olayla ilgili gözaltına alınan şahıslar adliyede hakim karşısına çıkacak.

2024.04.23 11:50 - Son Güncellenme: 2024.04.23 11:56 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Bursa Orhangazi'de yaşanan iki farklı olayda toplamda 19 kişi gözaltına alındı!

Orhangazi'de dün sabaha karşı 05.30 sıralarında Tozkoparan caddesi üzerinde karşı karşıya gelen iki grup arasında çıkan tartışma sonrasında silahlar ateşlenmiş, seken kurşunlar cadde üzerinde bulunan işyerlerinin camlarına isabet etmişti. Olayın ardından çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma kapsamında olayla ilişkisi olduğu tespit edilen 10 kişi gözaltına alındı. Şahıslar ilçe emniyet müdürlüğünde ki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Orhangazi'deki bir diğer farklı olay da ise Muradiye mahallesi Dervişbey sokak üzerinde karşı karşıya gelen ve birbirlerine demir çubuk, odunlar ile saldıran iki grup arasında ki kavgada 1'i ağır olmak üzere 8 kişi yaralanmıştı. Bu olayla ilgilide geniş çaplı soruşturma başlatan ilçe emniyet müdürlüğü kavgaya karıştığını tespit ettiği toplamda 9 kişiyi gözaltına aldı. Şahıslar ilçe emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.23 11:50 - Son Güncellenme: 2024.04.23 11:56 - FATİH MISIR
A