Bursa Orhangazi'de altyapı atağı
Bursa'nın tüm ilçelerinde yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkarmak adına çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi ilçesinin Yeniköy ve Çakırlı mahallelerinde kanalizasyon ile yağmursuyu hattı imalatlarına başladı.
2022.10.31 12:21 - Son Güncellenme: 2022.10.31 12:21 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
Bursa'nın güçlü altyapıya kavuşması için kent merkezinde kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını birbirinden ayıran Büyükşehir Belediyesi, benzer uygulamalı ilçelerde de hayata geçirmeye devam ediyor. Çalışmalar kapsamında BUSKİ tarafından başlatılan Orhangazi ilçesi Yeniköy ve Çakırlı mahallelerindeki kanalizasyon ile yağmursuyu hattı imalat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Orhangazi ilçesinin uzun vadede sağlıklı altyapıya kavuşması için BUSKİ ekiplerinin çalışmalara başladığını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, proje kapsamında, atıksu ve yağmursuyu olmak üzere toplamda yaklaşık 23 kilometrelik altyapı imalatının yapılacağını kaydetti. Çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak Orhangazi için sağlıklı alt yapının bir an önce hizmete alınacağını belirten Başkan Aktaş, yapılan imalatlardan vatandaşların asgari düzeyde etkilenmesi için gerekli tüm önlemleri aldıklarını söyledi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:02
-
00:47
-
00:52
-
00:12
-
04:36
En Çok Okunanlar
- Bursalılar kar yağışına doyacak! Vortex...
- Bursa'da cinayet gibi kaza kamerada
- Bursa'daki ünlü restoranda mide bulandıran...
- Bursa'da benzinle sobayı harlamak isterken...
- Bursa Ulu Cami önünde olmadığı ortaya...
- Korkunç olay! " Necla teyzeyi diri diri...
- Dönerciden skandal hareket! O görüntüsü...
- Kayseri'den Bursa'ya geliyordu: Herkes onu...
- Bursa'da silahla ormanda heyecan arayan...
- Bursa'da Ramazan pidesi fiyatı belli oldu!
- Bursa'da bir devir resmen kapandı! İşte...
- Bursa'da zincirleme kaza: Can pazarı yaşandı!
- Santorini artık depremi bekliyor:...
- Bursa'da cesedi bulunan Porto Rikolu...
- Ev almak isteyenler bu haber size! Şartlar...