Bursa'nın Gemlik ilçesinde 300 polis ile huzur uygulaması

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 300 polis ile huzur uygulaması

Bursa'nın Gemlik ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde, İl Emniyet Müdürlüğü personelinin de katıldığı asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

2018.03.16 23:27 - Son Güncellenme: 2018.03.16 23:29 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'nın Gemlik ilçesinde 300 polis ile huzur uygulaması

Kumla Sahili, ara sokaklar ve bölgede bulunan çay bahçeleri, restoran ve iş yerlerini kapsayan uygulamada, yaz dönemi öncesinde Kumla'da olası suçların önlenmesi adına uygulamaların süreceği belirtildi. Kumla'da yapılan uygulamaya, farklı ekipler katılırken çalışmalardan vatandaşların da memnun oldukları gözlendi. 

Gemlik'in güvenlik ve asayiş konularında önemli aşamaya geldiğine dikkat çeken İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, "İlçemizde vatandaş ve polis uyumu önemli sorunları çözüyor. Uygulamalarla da, vatandaşlarımızın güvenliğini sağlıyor, Gemlik'in daha yaşanabilir bir yer olması için çalışmalar yapıyoruz" dedi. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.03.16 23:27 - Son Güncellenme: 2018.03.16 23:29 - HABER MERKEZİ
A