Bursa Mustafakemalpaşa'da oyun parkları çocuklar için dezenfekte edildi

Bursa Mustafakemalpaşa'da oyun parkları çocuklar için dezenfekte edildi

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi, 0-14 yaş arası çocuklar için uygulanacak sokağa çıkma izni öncesi ilçedeki çocuk parklarını dezenfekte ederek gönüllerince eğlenebilmeleri için hazır hale getirdi.

2020.05.13 10:06 - Son Güncellenme: 2020.05.13 10:06 - Bursa Bölge
A
Bursa Mustafakemalpaşa'da oyun parkları çocuklar için dezenfekte edildi

65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile 20 yaş altı çocuk ve gençlerin haftanın belli günleri belirli saatlerde sokağa çıkma kısıtlamalarının kaldırılmasının ardından, kullanacakları kamusal alanlar Mustafakemalpaşa Belediyesi ekipleri tarafından periyodik olarak dezenfekte ediliyor.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar, sokağa çıkma kısıtlamaları ile ilgili yeni düzenlemelere göre, Pazar günleri 11.00-15.00 saatleri arasında 65 yaş üstü vatandaşlara, Çarşamba günleri aynı saatler arasında 20 yaş altı çocuk ve gençlere evlerine yürüme mesafesinde olmak kaydı ile sokağa çıkma serbestliği getirildiğini hatırlatarak, gerekli tüm önlemlerin alındığını belirtti.

Korona virüs tedbirleri kapsamında çocukların uzun süredir evlerinden çıkamadığını ifade eden Başkan Kanar, "Çocuklarımız bizim için her şeyden önemli. Onların sağlığını korumak her zaman birinci önceliğimiz. İzin verildiği saatler arasında kullanım olacağını göz önünde bulundurarak oyun parklarımızda gerekli çalışmalar yapılarak çocuklarımızın kullanımına hazır hale getirilmiştir. Çocuklarımızın güvenle kullanabilmeleri, gönüllerince eğlenebilmeleri için bütün çocuk parklarımızda dezenfeksiyon çalışması yaptık. Çocuklarımızdan ve anne-babalardan ricamız, parklarımızda da sosyal mesafe kurallarına uymaları, temastan kaçınmaları ve kişisel hijyen ve izolasyonlarına dikkat etmeleridir." dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.05.13 10:06 - Son Güncellenme: 2020.05.13 10:06 - Gülcan Tekin
A