Bursa Mudanya'daki şehit mezarları çiçeklendirildi

Bursa Mudanya'daki şehit mezarları çiçeklendirildi

Bursa Mudanya Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. yılı nedeniyle şehit mezarlarının bakımlarını gerçekleştirerek çiçeklendirdi.

2020.03.17 15:41 - Son Güncellenme: 2020.03.17 15:42 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Mudanya'daki şehit mezarları çiçeklendirildi

Mudanya'daki şehit mezarları 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. yılı öncesinde bakıma alındı. Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi, ilçe genelindeki mezarlıkları rengarenk çiçeklerle süsledi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Bugünlerimizi borçlu olduğumuz, ülkemiz için canını veren aziz şehitlerimiz ve onların bizlere emaneti olan aileleri için ne yapsak az. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi, ömrünü bu vatan için feda etmiş olan şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum" diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.03.17 15:41 - Son Güncellenme: 2020.03.17 15:42 - HABER MERKEZİ
A