Bursa Mahmudiye'ye gölet müjdesi

Bursa Mahmudiye'ye gölet müjdesi

Bursa'nın Orhangazi ilçesindeki Mahmudiye Mahallesi için planlanan Sulama Göleti projesi hız kazandı. Etüd çalışmaları yapılan gölet için DSİ Bursa Birinci Bölge Müdürlüğü Planlama Şube Müdürü Mustafa Gördeli, teknik ekibi ile birlikte Mahmudiye Mahallesini gezerek sulanacak alanlarda inceleme yaptı.

2020.10.16 15:30 - Son Güncellenme: 2020.10.16 15:30 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Mahmudiye'ye gölet müjdesi

Orhangazi'nin 'çilek diyarı' olarak adlandırılan Mahmudiye Mahallesi için planlanan Sulama Göleti projesi hızlandırılıyor. Daha önce projelendirilen ve etüd çalışmaları yapılan Mahmudiye Mahallesi Sulama Göleti, bakanlığın talimatı ile hızlandırıldı.

Mahmudiye Mahallesi'nde çilek üreticilerinin ve tarım yapan vatandaşların yıllardır beklediği Sulama Göleti'nin sulama yapacağı arazide inceleme yapmak üzere DSİ Bursa Birinci Bölge Müdürlüğü'nden Planlama Şube Müdürü Mustafa Gördeli, teknik ekibi Mahmudiye Mahallesi'ne geldi.

Mahmudiye Muhtarı Veysel Üstün ile birlikte mahallede incelemelerde bulunan DSİ Bölge Müdürlüğü ekipleri mahallede göletin yapılacağı alanın yanı sıra, tarımsal sulama yapılacak tüm arazide inceleme gerçekleştirdi.

Mahalle muhtarı Veysel Üstün, "Mahallenin olmazsa olmazları arasında yer alan gölet projesi için teknik incelemeler başladı. Projenin mahallemize kazandırılması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. DSİ bölge müdürlüğümüz ve AK Parti Milletvekillerine bu konudaki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.10.16 15:30 - Son Güncellenme: 2020.10.16 15:30 - HABER MERKEZİ
A