Bursa Kestel'de zabıta denetimlerinde 'yaka kamerası' dönemi

Bursa Kestel'de zabıta denetimlerinde 'yaka kamerası' dönemi

Kestel Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, hizmet kalitesini ve saha faaliyetlerindeki etkinliği artırmak amacıyla yaka kameralı denetim uygulamasını hayata geçirdi

2020.10.06 14:08 - Son Güncellenme: 2020.10.06 14:08 - Bursa Bölge
A
Bursa Kestel'de zabıta denetimlerinde 'yaka kamerası' dönemi

Kestel Belediyesi, yeni bir uygulama daha başlattı. Zabıta ekipleri, denetimlerde bundan sonra sesli ve görüntülü kayıt yapabilen ve uzun süre çalışmaya uygun, yüksek çözünürlüklü yaka kameraları kullanacak. Uygulama kapsamında ilk etapta devriye gezen ve motorlu ekiplerde görev yapan 25 zabıta personeline yaka kameraları dağıtıldı. Yaka kamerası uygulaması ile zabıtaya olan güvenin daha da artırılması, zabıtanın saha faaliyetlerindeki etkinliğinin ve hizmet kalitesinin artırılması amaçlanıyor. Kestel Belediyesi, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşaması amacıyla teknolojik imkanları da kullanarak benzer uygulamaları hayata geçirmeye devam edecek.

Konuya ilişkin konuşan Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, '' Zabıta Müdürlüğümüzün faaliyetleri ve yürüttüğü çalışmalar esnasında vatandaşlarla iletişim kurarak birebir denetimlerimizi yapıyoruz. Bununla beraber kontrollerimizi yapıyoruz. Tabi arada geçen diyaloglar ve iletişimleresnasında yapılan işin doğru ve kaliteli bir şekilde, nitelikli bir şekilde gelişebilmesi için de bugün kamera projesini hayata geçiriyoruz.Bu yaka kameralarıyla birlikte arkadaşlarımız sahadayaptığı faaliyetlere devam edecek.Tabi bu esnada kurulacak diyaloglar, yaşanabilecek olumsuzlukları ve olumlu görüntüleri de alıp doğru şekillerde kullanmak anlamında bugün bu yaka kameralarının kullanımına başlamış olacağız." diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.10.06 14:08 - Son Güncellenme: 2020.10.06 14:08 - Ali Yaşar
A