Bursa Karacabey'de Yeniköy sahil yoluna 'yeşil' dokunuş

Bursa Karacabey'de Yeniköy sahil yoluna 'yeşil' dokunuş

Bursa'da Karacabey Belediyesi, 'Yeşil Karacabey' hedefiyle kent genelindeki yeşil alanların sayısını artırma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yaklaşmakta olan yaz sezonu öncesi kentin turizm merkezi Yeniköy'de sahil yoluna, 600'ün üzerine ağaç dikimi gerçekleştirildi.

2021.03.09 13:50 - Son Güncellenme: 2021.03.09 13:50 - Bursa Bölge
A
Bursa Karacabey'de Yeniköy sahil yoluna 'yeşil' dokunuş

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin de desteğiyle; Yeniköy yürüyüş alanına 94 adetkatalpa ağacı, günübirlik evlerin kenarlarına 19 adet çınar ağacı,Sütaş otoparkının etrafına ise 500 adet zakkum ağacı dikildi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Ağaç dikim çalışmalarının kent genelinde kararlı bir şekilde sürdürüleceğini ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan,"Karacabey'in altyapı ve üstyapı açısından çok daha iyi hale gelmesi hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada hem kent estetiğine hem de yaşam alanlarına değer katacak, peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarını da sürdürmekteyiz. Yaz sezonu öncesi, turizm merkezimiz Yeniköy'dede iyileştirme çalışmalarımız devam ediyor. Bölgede gerçekleştirdiğimiz ağaçlandırma çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a teşekkür ediyoruz. 'Yeşil Karacabey' hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.03.09 13:50 - Son Güncellenme: 2021.03.09 13:50 - Gülcan Tekin
A