Bursa Karacabey'de ekolojik turizm masaya yatırıldı

Bursa Karacabey'de ekolojik turizm masaya yatırıldı

Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürü Hakan Mumcuoğlu ve Bursa Şube Müdürü Ekrem Terzioğlu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'ı ziyaret etti. Ziyarette, Karacabey'deki sürdürülebilir kırsal kalkınma ve ekolojik turizm alanında yapılacak projeler ve iş birliği çalışmalarıyla ilgili değerlendirmeler yapıldı.

2020.09.18 12:54 - Son Güncellenme: 2020.09.18 12:55 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Karacabey'de ekolojik turizm masaya yatırıldı

Küresel pandemi ile birlikte dünyada olduğu gibi ülkemizde de turizm anlayışı değişime uğrarken, 'yeni normal' turizmde Karacabey, ülkemizin en önemli cazibe merkezlerinden biri haline geldi. 3T vizyonunun önemli parçalarından biri olan 'turizm' konusunda, bugüne kadar çok önemli çalışmalara imza atan Karacabey Belediyesi'nin bu yöndeki çalışmaları hızla devam ederken, belediye tarafından özellikle sürdürülebilir kırsal kalkınma ve ekolojik turizm alanına da büyük önem veriliyor.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürü Hakan Mumcuoğlu ve Bursa Şube Müdürü Ekrem Terzioğlu'nun, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'a gerçekleştirdiğiziyarette, Karacabey'deki kırsal turizm alanında yapılacak projeler ve iş birliği çalışmalarıyla ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.09.18 12:54 - Son Güncellenme: 2020.09.18 12:55 - HABER MERKEZİ
A