Bursa Karacabey Belediye Başkanı Özkan'a teşekkür ziyareti

Bursa Karacabey Belediye Başkanı Özkan'a teşekkür ziyareti

Bursa Karacabey Hamidiye Mahalle Muhtarı İrfan Yelkaya,mahalle sakinleri İzzet Çalıbaşı, Hayrettin Demir ile Karacabey Roman Kültürünü Yaşatma ve Eğitim Derneği Başkanı Erkan Bağlamacı, belediye tarafından gerçekleştirilen önemli yatırımlar için Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

2020.01.22 13:54 - Son Güncellenme: 2020.01.22 14:07 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Karacabey Belediye Başkanı Özkan'a teşekkür ziyareti

Ziyarette konuşan Başkan Özkan, göreve geldiği günden bu yana ilçenin mevcut potansiyelini harekete geçirecek çalışmalara imza attıklarını söyledi. 'Modernbelediyecilik' anlayışıyla sürdürülebilir gelişimi esas aldıklarının altını çizen Özkan, "Merkez-kırsalayırt etmeden her mahallemizde,vatandaşlarımızın hayat kalitesini yükseltecekhizmetler götürmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız hizmetlerin karşılığında vatandaşlarımızı temsilen muhtarlarımızın ve STK temsilcilerimizin bizlere bu tür ziyaretleri mutluluk verici. Nazik ziyaretlerinden dolayı muhtarımıza ve dernek başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

'İnsanodaklı' anlayışla hareket ettiklerini dile getiren Özkan, ilçenin dört bir yanında çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.01.22 13:54 - Son Güncellenme: 2020.01.22 14:07 - HABER MERKEZİ
A