Bursa İnegöl'de eski çocuk parkları yenileniyor

Bursa İnegöl'de eski çocuk parkları yenileniyor

İnegöl Belediyesi, eskiyen ve artık kullanım ömrünü tamamlamış olan çocuk oyun alanlarını yeniliyor. Bu kapsamda Kemalpaşa Mahallesi Onur Sokak'ta uzun yıllardır hizmet veren çocuk parkında da revize çalışması başladı.

2020.09.10 16:34 - Son Güncellenme: 2020.09.10 16:34 - Bursa Bölge
A
Bursa İnegöl'de eski çocuk parkları yenileniyor

Bir yandan yeni yaşam alanları oluştururken bir yandan da eskiyen ve artık kullanım ömrünü tamamlamış alanları revize ederek modern bir görünüme kavuşturan İnegöl Belediyesi, bu kapsamda Kemalpaşa Mahallesi Onur Sokakta bulunan çocuk oyun alanında yenileme çalışmalarına başladı.

Uzun yıllar mahalle sakinlerinin kullandığı alanda daha modern bir çocuk oyun alanı oluşturmak için hummalı bir çalışma sürerken, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger de bugün çalışmayı yerinde inceledi. Burada bir açıklama da yapan Dülger, "Bir yandan yeni sosyal donatı alanlarıyla şehrimizde nefes alacak yeni mekanlar oluştururken, bir yandan da eskiyen ve ömrünü tamamlayan parklarımızın yenilenmesi için çalışmalarımızı sürdürüyor. Bugün de Kemalpaşa Mahallemizde Onur Sokakta uzun yıllar mahalle sakinlerimize hizmet etmiş emektar parkımızın yenilenmesi adına devam eden çalışmaları incelemek için buradayız. Çalışma kapsamında arkadaşlarımız hatıl ve panel çit uygulaması, parkın etrafının çevrelenmesi, eski ve küçük olan oyun grubunun yenilenerek yerine daha büyük ve kullanışlı bir oyun grubunun uygulanması, mevcutta deforme olan parke taşlarının onarımı gibi çalışmaları hayata geçirecekler. Bu çalışmayla parkımız daha uzun yıllar hizmet verecek seviyeye ulaşacak inşallah. Tabi amacımız burada sadece eskimiş bir parkı yenilemek değil. Bu çalışmayla parkımızı daha kullanışlı hale getiriyoruz. Günün şartlarına uygun oyun alanlarıyla çocuklarımızın daha eğlenceli vakit geçirmesini sağlayacak sosyal donatı alanlarını şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.09.10 16:34 - Son Güncellenme: 2020.09.10 16:34 - Ali Yaşar
A