Bursa İMSİAD Başkanı Andıç: Belediyelerle yakın temasta olmalıyız

Bursa İMSİAD Başkanı Andıç: Belediyelerle yakın temasta olmalıyız

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mudanya bölgesinde inşaat yapan müteahhitler Mudanya Belediyesi'ne ziyarette bulundu. 

2020.06.16 10:59 - Son Güncellenme: 2020.06.16 11:00 - Bursa Bölge
A
Bursa İMSİAD Başkanı Andıç: Belediyelerle yakın temasta olmalıyız

Belediye Başkan Yardımcısı Nisa Kartaltepe ile bir araya gelen İMSİAD Heyeti, çalışmaları hakkında Kartaltepe ile bilgi alışverişi gerçekleştirdi.

"İŞ BİRLİĞİ VURGUSU"

Ziyarette konuşan İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, belediyeler ile yakın iş birliği içinde olduklarını söyleyerek, "Daha yaşanabilir şehirler inşa etmemiz için belediyelerimizle birlikte, yakın temas içinde çalışmamız gerekiyor. Biz onlarla mesai arkadaşıyız. Biz de onlar gibi Bursa'ya hizmet etmek amacıyla çalışıyoruz" dedi. 

"DESTEĞE HAZIRIZ"

Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Nisa Kartaltepe de İMSİAD Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, İMSİAD'ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade etti. "Elimizden geldiği ölçüde ve yetkilerimiz dahilinde Mudanya ve Bursa'ya katma eğer sağlayacak tüm çalışmalara destek vermeye hazırız. Mustafa Başkan ve Yönetim Kurulu'na çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.06.16 10:59 - Son Güncellenme: 2020.06.16 11:00 - Gülcan Tekin
A