Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Altıntaş öğrencilerin heyecanına ortak oldu

Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Altıntaş öğrencilerin heyecanına ortak oldu

2021-2022 eğitim-öğretim yılında okul öncesi ve 1. sınıf öğrencilerine yönelik uyum eğitimi başladı. Şehit Piyade Onbaşı Orhan Tezcan İlkokulunu ziyaret eden Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Bülent Altıntaş, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

2021.09.02 08:30 - Son Güncellenme: 2021.09.02 08:30 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Altıntaş öğrencilerin heyecanına ortak oldu

Yeni eğitim öğretim yılıyla ilgili bir değerlendirme yapan Bülent Altıntaş,  Bursa'da okulların yeni eğitim öğretim yılına hazır olduğunu söyledi. Ziyarette Yıldırım İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç ve İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ömer Karaca'da yer aldı.

Eğitimin yaşayan bir sistem olduğunu, bu kapsamda Bursa eğitiminin her zaman gelişim ve değişim içerisinde olacağını ifade eden Bülent Altıntaş, "Çocuklarımızın gelişimi, sağlığı ve geleceği için koronavirüsle birlikte yaşamayı öğrenmek ve yüz yüze eğitime devam etmek zorundayız. Bakanlığımızın belirlediği takvim çerçevesinde 6 Eylül itibarıyla tüm kademelerde tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime başlanacak. 1-3 Eylül tarihleri arasında ise okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerimize yönelik uyum eğitimi yapılacak.  Öğretmenlerimize de salgın ve okulların yeniden açılması sürecine ilişkin seminerler veriliyor." dedi.

Öğretmen ve öğrencilerin sağlığının birinci öncelik olduğunu vurgulayan Bülent Altıntaş, "Yaz tatili boyunca okullarımızla ilgili tüm ihtiyaçlarımızı gidermeye çalıştık. Bakanlığımızın Sağlık Bakanlığıyla birlikte hazırladığı 'Kovid-19 Salgınında Okullarda Alınması Gereken Önlemler Rehberi' kapsamında okullarımızda tüm tedbirleri aldık. İlimizde yaşayan vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bursa yeni eğitim öğretim yılına hazır." dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.09.02 08:30 - Son Güncellenme: 2021.09.02 08:30 - HABER MERKEZİ
A