Bursa Gürsu'da Cüneyt Yıldız anısına güreş turnuvası

Bursa Gürsu'da Cüneyt Yıldız anısına güreş turnuvası

Bursa Gürsu Belediyesi ve Gürsu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde, Gürsu'nun Şehit Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız anısına Güreş Turnuvası düzenlendi.

2018.12.17 14:46 - Son Güncellenme: 2018.12.17 14:47 - Bursa Bölge
A
Bursa Gürsu'da Cüneyt Yıldız anısına güreş turnuvası

Gürsu Kapalı Spor  Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvada, Bursa ve çevre illerden gelen sporcular kıyasıya mücadele etti.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Ata sporlarımızdan güreşin yaşatılarak gelecek nesillere taşınmasına katkı sağlamak hepimizin görevi. Gençlerimizin ata sporumuz güreşe sahip çıkması için duyarlılık kazandıracak bu etkinlikler önemli. Şehit Başkanımız ve kardeşim Cüneyt Yıldız'ı da her zaman olduğu gibi anmış olduk. Şehit Başkanımızın bize emaneti olan Gürsumuz'un tüm spor dallarının yapılabileceği tesislere sahip olması yönünde önemli hizmetler gerçekleştirdik. Gençlerimizin ve tüm hemşehrilerimizin rahatlıkla tüm spor dallarını yapabileceği önemli tesislerimiz ve spor alanlarımız var artık. Bu tesislerimizde yetişen sporcularımızın ülkemiz ve dünya çapında elde ettikleri başarılar bizleri gururlandırıyor. İlçemize kazandırdıkları başarılar için güreşçilerimizi, antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Sporla dolu sağlıklı günler diliyorum" dedi. 

Gürsu Kaymakamı Mustafa Koç, Gürsu protokolü, Şehit Başkan Cüneyt Yıldız'ın babası Ahmet Yıldız ve İlçe halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen turnuva heyecanlı anlara sahne oldu.

17 kulüp, 203 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Cüneyt Yıldız Güreş Turnuvası'nın takımlar birincisi Gürsu Belediyesi oldu.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.12.17 14:46 - Son Güncellenme: 2018.12.17 14:47 - Gülcan Tekin
A