Bursa Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'dan hakkında çıkan iddialara yanıt

Bursa Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'dan hakkında çıkan iddialara yanıt

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan hakkında çıkan 'yasak aşk' iddiasına bugün bir basın toplantısı düzenleyerek yanıt verdi. Sertaslan, "Kimseyi kandırmadım. İki yetişkinin karşılıklı hatasıdır bu yaşadığım. Özel hayatının gizliliği lafına sığınmıyorum. Tek özür dilemem gereken kurum aile kurumumdur. Ailem bir an olsun beni yalnız bırakmadı. Eşim ve çocuklarım çok şükür hep arkamda" dedi. 

2021.04.07 14:01 - Son Güncellenme: 2021.04.07 14:01 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'dan hakkında çıkan iddialara yanıt

GÜLNAME PAÇA / BURSADA BUGÜN 

Bursa Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'ın 2 yıl boyunca D.A. isimli bir kadınla yasak aşk yaşadığı ve bu yasak aşktan bir çocuğu olduğu iddia edildi. 

Hem kadını hem bebeği terk ettiği iddia edilen Sertaslan'a babalık davası açıldı.

Sertaslan, bugün düzenlediği basın toplantısında hakkında çıkan iddialara açıklık getirdi. 

"KİMSEYİ KANDIRMADIM" 

Mehmet Uğur Sertaslan, "Bugün burada bu konuşmayı yapmak zorunda kalmış olmak benim için çok zor. Ne bu ne pişkinlik dedirtmek gibi bir niyetim var ne de basına konu edildiği haliyle kötü adam profili bana ait değil. Konu malum yargıda ve gizlilik kararı var. Bu ilk ve son konuşmam olacak. Yargının verdiği karar neticesinde herkes hak ettiğini yaşayacak. Haber özgürlüğü yerine iş siyasetçiyi linç kampanyasına taşınınca iki kelime söylemek zorundayım. Kimseyi kandırmadım. İki yetişkinin karşılıklı hatasıdır bu yaşadığım. Özel hayatının gizliliği lafına sığınmıyorum. Tek özür dilemem gereken kurum aile kurumumdur. Ailem bir an olsun beni yalnız bırakmadı. Eşim ve çocuklarım çok şükür hep arkamda. Yargıdan çıkacak sonuç boynumuzun borcu olacaktır. Kimseyi sokakta, aç bırakmadım. Beni zorda bırakmak adına yaptıkları her yayın aslında bu memlekete önemli hizmetler verebilecek çocuklarıma ve hiç günahı olmayan ailemize yöneliyor. Bu konuda söyleyeceklerim bu kadar. Bu benim ilk ve son konuşmam. İnsan beşer kuldur, şaşar. Affedilmeye muhtaç olduğu anlar vardır. Bana böyle bakın ve lütfen böyle değerlendirin. İzin verin memlekete hizmete arkadaşlarımla devam edeyim" şeklinde konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.04.07 14:01 - Son Güncellenme: 2021.04.07 14:01 - HABER MERKEZİ
A