Bursa ExtremPark, macera tutkunlarını bekliyor

Bursa ExtremPark, macera tutkunlarını bekliyor

Marmara Bölgesi'nin en büyük macera ve etkinlik parkı olma özelliği taşıyan Bursa ExtremPark, macera tutkunlarını bekliyor. 76.000 m2'lik alan üzerinde faaliyet gösteren ExtremPark, toplam 1.240.000 m2'lik alana sahip Bursa Atatürk Kent Ormanı'da yer alıyor.

2018.07.28 22:53 - Son Güncellenme: 2018.07.28 23:13 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa ExtremPark, macera tutkunlarını bekliyor

Her yaştan ziyaretçiye uygun alternatifler sunan ExtremPark içerisinde, Türkiye'nin en büyük İpli Parkurlarından biri, 2000 m2 alan üzerine kurulu çocuklar için Macera Alanı, 15 m yüksekliğinde yarışma yapılabilecek Tırmanma Duvarı, Serbest Atlayış, Dev Salıncak, Dev Trambolin, Salto Trambolin, BungeeTrambolin, Suni Kayak Merkezi,1 Km'lik Türkiye'nin en uzun Dağ Kızağı-Alpin Coaster, Tubing gibi oyun alanlarının yanı sıra Seyir Terasları ve Teras Cafeler barındırıyor.

Bursa ExtremPark ayrıca, çok yakında hizmete girecek olanAvrupa'nın en büyüklerinden ZipLine oyun alanıyla da macera, adrenalin ve heyecanı bir arada yaşatmayı hedefliyor.

ExtremPark, yenilikçi ve profesyonel bir bakış açısıyla sağlıklı yaşam merkezi olmayı, şehir ve ülke kültürünü yurtdışına tanıtmayı amaçlıyor.  Ayrıca gündelik hayatın stresinden uzaklaşmak için şehre gelenlere alternatif sosyal yaşam alanları sunuyor.

Türkiye'nin en büyük sağlık ve sosyal yaşam merkezi olmayı, kent ve ülke turizmine katkı sağlamayı hedefleyen ExtremPark, gençleri kötü alışkanlıklar yerine spor ve doğaya alıştırmayı ilke ediniyor.

ExtremPark, doğa ile iç içe, aktivite parkurları ve diğer tüm aktivite ve hizmetleriyle Bursalıların en yeni ve en gözde aile eğlence ve dinlenme merkezi olarak 4 mevsim siz misafirlerini bekliyor...

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.07.28 22:53 - Son Güncellenme: 2018.07.28 23:13 - HABER MERKEZİ
A