Bursa eski Milletvekili Ali Koyuncu hayatını kaybetti

Bursa eski Milletvekili Ali Koyuncu hayatını kaybetti

Bursa 23. Dönem Ak Parti Milletvekili Ali Koyuncu hayatını kaybetti. Acı haberi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da sosyal medya hesabından paylaştı.

2021.07.16 15:12 - Son Güncellenme: 2021.07.16 15:34 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa eski Milletvekili Ali Koyuncu hayatını kaybetti

BURSA'da siyasetçi ve iş dünyasının tanınmış ismi Ali Koyuncu (53), Ankara'da uzun bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

AK Parti'nin kuruluşundan itibaren aktif bir kimlik kazanan Ali Koyuncu, TBMM'de 23. Dönem Bursa Milletvekili olarak görev yapmıştı. 3 Şubat 1968'de Bursa Mustafakemalpaşa doğumlu olan Ali Koyuncu evli ve 2 çocuk babasıydı. Koyuncu'nun cenazesi yarın öğle namazını müteakip Ormankadı Mahalle mezarlığına defnedilecek.

Başkan Aktaş, Ali Koyuncu'nun vefatının üzerine yayınladığı başsağlığı mesajında, "Önceki dönem milletvekilimiz, değerli ağabeyim Ali Koyuncu'nun vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Rabb'imden Ali Ağabey'e rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum." dedi.

Ali Koyuncu kimdir?

Ali Koyuncu, 3 Şubat 1968'de Bursa Mustafakemalpaşa'da doğdu. Babasının adı Veli, annesinin adı Sacide'dir.

Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset ve Liderlik Okulu'nu bitirdi. Tarım, hayvancılık ve ticaret işleriyle uğraştı. Türkiye Süt Üreticileri Birliği Genel Başkanlığı görevini yürüttü. Türkiye Sivil Toplum Platformu Kurucu Üyeliği, TOBB İçecek Sektör Temsilciliği, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Ankara Delegeliği, Ziraat Odası, Pankobirlik ile Ticaret Odası ve Ticaret Borsası Üyeliği görevlerinde bulundu. 

Koyuncu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.07.16 15:12 - Son Güncellenme: 2021.07.16 15:34 - HABER MERKEZİ
A