Bursa'daki 'ölüm' kavşağında hayati bilmece! Öncelik kimin?

Bursa'daki 'ölüm' kavşağında hayati bilmece! Öncelik kimin?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, Kuvayi Milliye Bulvarı üzerindeki trafik ışıkları adeta bir bilmeceye dönüştü. Yayalara yeşil yanmasına rağmen araçların durmadığı, ölümlü kazaların eksik olmadığı o noktada vatandaşlar çözüm için çağrı yaptı.

2025.12.30 17:45 - Son Güncellenme: 2025.12.30 17:52 - Bursa Bölge - ARZU SAĞLAM
A
Bursa'daki 'ölüm' kavşağında hayati bilmece! Öncelik kimin?
00:49 Bursa'daki 'ölüm' kavşağında hayati bilmece! Öncelik kimin?

İLGİLİ VİDEO

Bursa'daki 'ölüm' kavşağında hayati bilmece! Öncelik kimin?

ARZU SAĞLAM / BURSADA BUGÜN

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, Gemlik Çevre Yolu üzerindeki Kuvayi Milliye Bulvarı'nın sonunda bulunan trafik ışıkları tehlike saçıyor.

Yayalara ait yeşil ışığın yanıp sönmesi nedeniyle yaşanan kafa karışıklığı, özellikle iki yönlü yolda ciddi risk oluşturuyor.

GEMLİKLİLERİN KAFASINDA TEK SORU VAR

Ölümlü kazaların da meydana geldiği bölgede, yayalar ışık kendileri için yeşil yanmasına rağmen araçların durmaması nedeniyle karşıdan karşıya geçip geçmemekte tereddüt yaşıyor. Vatandaşlar, ışık sisteminin yeniden düzenlenmesini ve denetimlerin artırılmasını talep ederken, söz konusu noktada "öncelik yayaların mı yoksa araçların mı?" sorusu ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından giderek daha fazla dile getiriliyor.  

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2025.12.30 17:45 - Son Güncellenme: 2025.12.30 17:52 - ARZU SAĞLAM
A