Bursa'da Türkiye 'Sigorta' Buluşmaları başladı

Bursa'da Türkiye 'Sigorta' Buluşmaları başladı

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik, 'Türkiye "Sigorta" Buluşmaları'nı Marmara Bölgesi'nde Bursa'da düzenlendi.

2022.12.15 14:33 - Son Güncellenme: 2022.12.15 15:07 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da Türkiye 'Sigorta' Buluşmaları başladı

ERCAN ÇALIŞIR / BURSADA BUGÜN 

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik'in ülkenin dört bir yanında düzenlemek üzere yola çıktığı 'Türkiye "Sigorta" Buluşmaları Marmara Bölgesi'nde Bursa ile devam ediyor.

Bölgenin sigortacılık konusundaki ihtiyaç ve potansiyelini mercek altına almak üzere Sanayi ve Teknoloji Ticaret Odaları, STK, üniversiteler ve bölgenin ekonomi aktörleri bir araya geldi.

Bursa'da düzenlenen programa  BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, Türkiye Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Remzi Duman, Makina İmalatçıları Birliği Başkanı Emre Gencer, Otomobil İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Tuna Arıncı, Parlamış Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Parlamış, Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ ile sektörden birçok önemli isim katıldı.

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan'ın konuşmasından satır başları;

Küresel ekonomi, pandemi ile başlayan ve Ukrayna -Rusya savaşı ile devam eden birçok yapısal değişikliğe neden oldu. Enflasyon, döviz kuru ve faiz gibi ülkemizde birçok önemli sorunu beraberinde getirdi. Ekonomideki bilinmezlikler bu yüzden artıyor. Şirketlerimiz gelecekte finansal sarsıntılardan bu etkinlikler sayesinde korunacaktır. Türkiye merkezi bir ekonomidir. Sağlıklı şekilde gelişebilmek için sigortalanmak önem teşkil etmektedir. Karşı karşıya kaldığımız riskler her geçen gün artmaktadır. Güçlü sigorta, güçlü kalkınmanın anahtarıdır. Olağan üstü koşullara rağmen Bursa, lider bir şehir olmaya devam ediyor. Güçlü bir potansiyele sahip olan ilimiz, dinamik bir kent olmayı geçtiğimiz krizlerde de sürdürmüştür. Küresel ticarette, 'Bende varım' diyebilen bir şehirdir. 8 milyar dolar ticaret fazlası olan bir şehirdir. Özel sektörün kurumsallaşması ve sürdürülebilir olması sigortalanma ile mümkündür. Her türlü riski koruyacak ve ihtiyaçlara cevap verecek bir sigorta sektörü gerekliliğini biliyoruz. Riskin ortağı olan sigortalanma güvencesinden tüm ticaret erbablarının faydalanmasını ümit ediyorum.

Program, alanında uzman isimlerin katılımcılara panel hitaplarıyla devam etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2022.12.15 14:33 - Son Güncellenme: 2022.12.15 15:07 - HABER MERKEZİ
A