Bursa'da tiyatro okulunun prömiyer coşkusu

Bursa'da tiyatro okulunun prömiyer coşkusu

Osmangazi Belediyesi Tiyatro Okulu öğrencileri tarafından sahnelenen William Shakespeare'in ölümsüz eseri 'Kuru Gürültü' adlı tiyatro oyunu, izleyicilerden büyük beğeni topladı.

2019.02.18 13:25 - Son Güncellenme: 2019.02.18 13:25 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da tiyatro okulunun prömiyer coşkusu

Osmangazi Belediyesi tarafından çocukların ve gençlerin tiyatro alanında kendilerini geliştirmesi amacıyla hayata geçirilen Osmangazi Belediyesi Tiyatro Okulu, yeni döneminde muhteşem bir prömiyere imza attı.

Akpınar Kültür Merkezi'nde düzenlenen oyuna Bursalı sanatseverlerin ilgisi büyük oldu.

Evlenmek üzere olan genç bir kızın yaşadığı olaylar sonunda her şeyin kuru gürültüden ibaret olduğunun anlatıldığı oyun seyircilerden tam not alırken, oyun sonunda genç tiyatrocular alkış yağmuruna tutuldu.

Pedagog Dramaturg Nurdan Özgür yönetmenliğinde gerçekleşen oyun, 23 Şubat ve 2 Mart'ta ücretsiz olarak yeniden sahnelenecek.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.02.18 13:25 - Son Güncellenme: 2019.02.18 13:25 - HABER MERKEZİ
A