Bursa'da Tavsiye Aldığımız Köpek Otelleri

Bursa'da Tavsiye Aldığımız Köpek Otelleri

Bursa'da ki evcil hayvan sahipleri artık gönül rahatlığıyla evlatlarını emanet edip iş seyahat ve tatile çıkabiliyor. Yazımızda Bursa İlimizde ki köpek otellerinden bahsedeceğiz sizlere.

2020.09.07 15:49 - Son Güncellenme: 2020.09.07 15:53 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da Tavsiye Aldığımız Köpek Otelleri

Bayram dönemlerinden tutun, özel tüm durumlarınızda şehir dışına çıkmak veya tatile gitmek isteyen köpek sahipleri can dostlarını köpek otellerine teslim ediyor. Yazımızda 

  • Mutlu Patiler Köpek Oteli
  • Evcilim Köpek Oteli
  • Dalmaçyalı Köpek Eğitim Otel

gibi bilgilerine sağlıklı ulaşabildiğimiz bir kaç tavsiye edilen işletmeye yer verdik.

 

Ayrıca Bursa'da ki yetki belgeli üretim çiftliklerine Köpek Dünyası web sitesi üzerinden bu linkten erişim sağlayabilirsiniz.

https://www.kopekdunyasi.com/sehir/bursa

Bu sayfadan farklı farklı bilindik ve uzun yıllardır hizmet veren çiftliklerden hemen hemen tüm köpek cinsleri için güncel bilgiler alabilirsiniz.

Köpekler, otellerin servis imkanıyla evlerinden alındıktan sonra ön muayeneleri yapılıp genel sağlık ve karne kontrollerine tabi tutuluyor kontrollerden başarıyla geçen köpekler ancak otellerde misafir edilebiliyor.

Kaldıkları süre zarfında bakımları düzenli olarak yapılan hayvanların temel ihtiyaçları eksiksiz karşılanıyor. Profesyonel eğitmenler tarafından günü gününe eğitime tabi tutulan köpekler, otelden ayrıldıktan sonra fark edilebilir bir değişime uğrayıp, sosyal cana yakın bir karaktere sahip oluyorlar.

Köpeğini bırakacak kimsesi bulunmayan Bursalı hayvan severler için büyük bir şans olan bu otellerin, geçtiğimiz Kurban Bayramın da doluluk oranı yüzde yüz arttığı, büyük bir yoğunluk yaşandığı otel sahipleri tarafından bildirilmiştir.

Hayvan Sahipleriyle Sürekli İletişim Halindeler

Kameralı odalarda bulunan köpekler, 24 saat boyunca sahipleri tarafından izlenebilip, yakından takip edilebiliyor. Aynı zamanda otel sahipleri gün aşırı hayvan sahiplerine köpeklerine özel 1 dakikalık video gönderimi de sağlıyorlar.

Günün Her Saati Poliklinik Hizmeti

Günün her saati açık poliklinik hizmeti veren oteller acil durumlarda anında köpeklere müdahalede bulunuyorlar. Böylece ani gelişen durumlarda zaman kaybı olmadan can güvenliği sağlanmış oluyor.

İşte Bursa'da Bulunan 3 Büyük Köpek Oteli

# Mutlu Patiler Köpek Oteli

2015'ten beri faaliyet gösteren bu işletme, köpeklerinizi gönül rahatlığıyla bırakabileceğiniz bir köpek oteli.

İşin ehli ve güler yüzlü personel kadrosuna sahip tesis, köpeklerin enerji ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilecek büyüklükte.

Konaklama süresi boyunca hayvan sahiplerinden alınan bilgiler ışığında köpeklerin alışmış oldukları tuvalet ihtiyaçları ve düzenli dolaşmaları sağlanarak sahibinden ayrı kalmanın köpek üzerindeki oluşturacağı stresten uzaklaşmaları sağlanıyor.

Her gün düzenli olarak dezenfekte edilen kafesler gün içerisinde de sık sık kontrol edilmekte.

Köpeklerin rutin kontrolleri veteriner hekim tarafından karşılanmakta olup aşı kartları ve kimlikleri kontrol edildikten sonra misafir edilebilen köpekler, teslim edilmeden birkaç gün önce randevu alınarak servis imkanında da faydalanabilmektedir.

Kalma süreleri tamamlanan köpekler, banyo yaptırılıp bakımları yapılarak tekrar servis tarafından evlerine teslim ediliyor.

Güncel günlük olarak kalma fiyatı ortalama 70 tl dir.

"Dönemsel ve mevsimsel fiyatlarda değişiklik olabilir. Lütfen işletmeye güncel fiyatları sorunuz."

# Evcilim Köpek Oteli

Veteriner Hekim Cemal Kuruoğlu tarafından 2018 yılında kurulan otelde köpekler için 16 oda bulunmakta.

Köpekler otele kabul edilmeden önce sağlık kontrolleri ve aşı kartları kontrol edilip otelde kalmalarına engel teşkil eden durum olup olmadığı tespit ediliyor.

5 yıldıza sahip otelde tüm odalarda kamera bulunmaktadır. Ayrıca köpek sahipleri telefonlarına kuracakları özel programla dostlarını 24 saat aralıksız izleyebilmekte.

Tatile giderken hayvan dostunuzu güvenle bırakabileceğiniz kurum aynı zamanda 24 saat açık poliklinik hizmeti de vermektedir.

Köpekler profesyonel eğitmenler tarafından eğitim alırken günlük gezdirilme ve temel ihtiyaçları da karşılanmaktadır.

Güncel olarak günlük fiyatları büyük ırk 150 tl, orta ırk 125 tl, küçük ırk 100 tl olmakla beraber 15 gün veya 1 ay üstü kalımlarda hayvan sahiplerine özel indirimler uygulanmaktadır.

"Dönemsel ve mevsimsel fiyatlarda değişiklik olabilir. Lütfen işletmeye güncel fiyatları sorunuz."

# Dalmaçyalı Köpek Eğitim Oteli

1992 yılından itibaren hizmet veren eğitim otelinde köpekler konaklarken aynı zamanda da temel komutları öğrenebilmek için eğitilmektedir.

Düzenli olarak bakımları ve beslenmeleri sağlanan köpekler özel hazırlanmış kulübelerde konaklatılıyor.

İtaat ve tuvalet eğitimi verilen köpekler otelden ayrıldıktan sonra sahiplerinin verdiği komutları yerine getirmeye başlar.

İşletme ayrıca kaldıkları süre boyunca günlük olarak hayvan sahiplerine 1 dakikalık video gönderimi sağlanmaktadır.

Servis imkanı bulunan otelde köpekler, evlerinden alınıp sağlık kontrolünden geçtikten sonra misafir edilebilmektedir.

Kontenjan sınırı 60 olan otelde günlük kalma fiyatları; büyük ırk 100 tl, orta ırk 75 tl, küçük ırk 50 tl şeklindedir.

Biyosidal uzmanlık belgesine sahip işletmede bulaşıcı hastalıklara karşı gerekli önlemler alınmakta olup düzenli olarak dezenfekte edilmekte.

"Dönemsel ve mevsimsel fiyatlarda değişiklik olabilir. Lütfen işletmeye güncel fiyatları sorunuz."

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2020.09.07 15:49 - Son Güncellenme: 2020.09.07 15:53 - HABER MERKEZİ
A