Bursa'da servisçilerden konvoylu darbe girişimi tepkisi

Bursa'da servisçilerden konvoylu darbe girişimi tepkisi

BURSA'da, servis şoförleri, 100 araçlık konvoy oluşturarak, 15 Temmuz'daki darbe girişimi ve terör olaylarına tepki gösterdi. Servis şoförlerine, Bursalılarda araçlarıyla korna çalarak destek verdi.

2016.07.22 14:10 - Son Güncellenme: 2016.07.22 14:39 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da servisçilerden konvoylu darbe girişimi tepkisi
01:18 Bursa İnegöl'de vatandaşlar darbe girişimine 300 traktörle tepki gösterdi

İLGİLİ VİDEO

Bursa İnegöl'de vatandaşlar darbe girişimine 300 traktörle tepki gösterdi

Merkez Osmangazi ilçesi Botanik Parkı'nda öğle saatlerinde bir araya gelen Raslantı Fun Clup üyesi servis şoförleri, 100 araçlık konvoy oluşturarak, 15 Temmuz gecesi meydana gelen darbe girişimi ve terör olaylarına tepki gösterdi.

İstiklal Marşı okuyan grup, daha sonra servis araçlarını Türk bayraklarıyla donatarak yollara çıktı. Slogan atan ve korna çalan servis şoförlerine, Bursalılar da araçları ile korna çalarak ve alkış tutarak destek verdi.

Türkiye'deki terör olayları ve darbe girişimine tepki için böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirten Rastlantı Fun Clup Başkanı Gökay Sığırtmaç, şöyle dedi:

"Buraya gelen ve bize destek olan tüm vatandaşlara ve servisçi arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yaşadığımız olumsuz olaylara tepki göstermek için servisçi arkadaşlarla toplanarak böyle bir organizasyon yaptık. Türk bayraklarımızı servis araçlarımıza asarak şehir turu yapacağız ve yaşanan olaylara tepkimizi belli edeceğiz."

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2016.07.22 14:10 - Son Güncellenme: 2016.07.22 14:39 - HABER MERKEZİ
A