Bursa'da şehit ve gazi yakınlarına özel yemek
Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Orhangazi Belediyesi 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle şehit yakınları ve gazilere yemek düzenledi.
2015.03.18 16:03 - Son Güncellenme: 2015.03.18 16:07 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
Şehit yakınları ve gaziler valilik yemeğinde buluştu
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle şehit yakınları ve gazilere yemek düzenledi.

Merinos Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen yemeğe bazı şehit yakınları ve gaziler katıldı. Bürokratların da hazır bulunduğu yemekte vatandaşlar, birbiriyle hasret giderdi. Bursa Garnizon Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek'in de hazır bulunduğu yemekte, şehit yakınları ve gaziler sorunları yetkililere iletme imkanı da buldu.
Şehit yakınları ve gaziler Orhangazi'de de unutulmadı
Çanakkale zaferinin 100'üncü yıldönümü sebebiyle ilçede bulunan sakalı tesislerinde şehit aileleri, gazi ve yakınlarına yemek düzenledi. Yemeğe katılan davetlilere Çanakkale zaferini anlatan bir kitap hediye edildi. Yemeğe katılanlara teşekkür eden Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, sadece böyle özel günlerde değil, her an her dönemde şehit aileleri ve gazilerin yanında olduklarını ifade etti. Düzenlenen yemeğe, Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ogün Demir, Emniyet Müdürü Hüseyin Çiğdem, Cumhuriyet Savcısı Abdullah Köşkekoğlu, iehit aileleri, gaziler ve Jandarma Personelinin katıldı.
