Bursa'da polis kılığında Suriyeli aileleri soyan çete yakalandı

Bursa'da polis kılığında Suriyeli aileleri soyan çete yakalandı

BURSA'nın İnegöl ilçesinde Suriyeli ailelerin evlerine  kendilerini polis olarak tanıtıp girerek, para ve ziynet eşyalarını çalan 2'si kadın 6 kişi yakalandı.

2020.11.21 09:39 - Son Güncellenme: 2020.11.21 09:41 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da polis kılığında Suriyeli aileleri soyan çete yakalandı
00:40 Bursa'da polis kılığında Suriyeli aileleri soyan çete yakalandı

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da polis kılığında Suriyeli aileleri soyan çete yakalandı

İnegöl ilçesi Yenice Mahallesi Bahar Sokak'ta yaşayan Suriye uyruklu ailelerin evlerine 2'si kadın 6 şüphelinin kendilerini polis olarak tanıtarak girdikleri, para ile altınları aldıkları şikayeti üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. R.E., B.K. ve S.C. olduğu belirlenen 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.E. tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



Polis, firarı 3 şüpheli için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Şüphelilerin kullandığı tespit edilen 38 DZ 973 plakalı otomobil, takibe alındı. Polisin 'dur' ihtarına rağmen durmayan otomobildeki şüpheliler, Bursa - Ankara karayolundaki kovalamaca ile yakalandı. Kovalamaca sırasında lastiği patlayan otomobilden inip yaya kaçmaya çalışan şüpheliler Z.K., Ç.B. ve M.A. polis ekiplerince gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada 2 ruhsatsız tabanca, 1 açık namlulu tabanca gövdesi ve 1 ahşap topuz ele geçirildi.



Otomobilin çalıntı olduğu tespit edildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.11.21 09:39 - Son Güncellenme: 2020.11.21 09:41 - HABER MERKEZİ
A