Bursa'da personele, KOAH ve tütün kullanımının zararları anlatıldı
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından periyodik olarak düzenlenen eğitim çalışmaları kapsamında personele 'KOAH ve tütün kullanımının zararları' konulu eğitim verildi.
2024.11.25 15:13 - Son Güncellenme: 2024.11.25 15:13 - Bursa Bölge - BÜLTENBüyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Personel Geliştirme Şube Müdürlüğü, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Halk Sağlığı ve Sağlıklı Yaşam Şube Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen eğitim programı, Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.
Eğitim programında KOAH hastalığının sebeplerine, korunma yöntemlerine, tütün kullanımının zararlarına ve KOAH hastalığının en önemli sebeplerinden birinin tütün kullanımı olduğuna değinildi. Eğitim programı yoğun katılım ve yüksek memnuniyet oranıyla gerçekleştirildi.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
01:51
-
05:06
-
02:30
-
02:15
-
07:45
En Çok Okunanlar
- Bursa ses sistemi üzerine faaliyet...
- Bursa'da oto galeri alev aldı: Araçlar...
- Bursa'da elini makineye kaptıran işçinin...
- Konya'da zamanla yarış: Çöken binanın...
- 'Kırtasiyeden al gel olmayacak' bir devir...
- Konya'da enkazdan kurtarıldı, "Abi hoş...
- Moody's, Türkiye'nin kredi notunu...
- Meteoroloji 5 günlük hava tahminini...
- Konya'da 4 katlı bina çöktü! İşte son durum
- Atama kararları Resmi Gazete'de: TDK...
- Çinli oto devi BYD'nin Genel Müdürü İsmail...
- Kartalkaya'daki otel yangınının ilk 2,5...
- Netflix, Exxen, Gain... Rekabet Kurumu...
- Bursa'da yağışlı havada kontrolden çıkan...
- Bursa'da Karacabey yolunu kullanacaklar...