Bursa'da Nilüfer'in Kültür Caddesi sırılsıklam! (ÖZEL HABER)

Bursa'da Nilüfer'in Kültür Caddesi sırılsıklam! (ÖZEL HABER)

Nilüfer'in Karaman Mahallesi'nde belediyeye ait boş yeşil alanın geceleri otomatik olarak sulanması ve suyun caddeye akması sürücülerle vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. 3 aydır bu sıkıntıyı yaşayan vatandaş yetkililerin kendileriyle ilgilenmediğini iddia etti.

2019.11.08 10:11 - Son Güncellenme: 2019.11.08 10:52 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da Nilüfer'in Kültür Caddesi sırılsıklam! (ÖZEL HABER)
02:29 Bursa'da Nilüfer'in Kültür Caddesi sırılsıklam! (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da Nilüfer'in Kültür Caddesi sırılsıklam! (ÖZEL HABER)

EZGİ KAYI - GÜLNAME PAÇA / BURSADA BUGÜN

Bursa'da Kültür Caddesi üzerinde bulunan yeşil alanın kontrollü bir şekilde sulanması isteniyor.

Çünkü şu an mevcut durumda caddenin yukarısından akan su buradan geçen her aracın üzerine akıyor, yolları ıslatıyor ve vatandaşa zor anlar yaşatıyor.

Bu caddeden geçerken ne kadar dikkatli olunursa olunsun arabalarının kirlendiğini söyleyen vatandaşlar, kirliliğin şu an için en önemsiz detay olduğunu ancak bunun bile çok can sıkıcı bir durum olduğunu ifade etti.

Burada bulunan taksi durağının çalışanları geceleri sürücülerin zor anlar yaşadığına şahit olduklarını belirterek; "Şimdi havalar güzel ama soğuduğunda bu sular buzlanma ve dona sebebiyet verecek, sürücüler için daha büyük tehlikeler oluşturmadan bu sulamaya önlem alınmasını istiyoruz" dedi.

3 AYDIR KİMSE İLGİLENMİYOR

Buranın çok işlek bir cadde olması sebebiyle sürekli trafik akışı olduğunu söyleyen vatandaşlar, "Bu ihmal çok ciddi kazalara yol açmadan önlem alınmasını istiyoruz, 3 aydır sesimizi duyan yok, yetkililer lütfen bizi ihmal etmesin" açıklamasını yaptı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.11.08 10:11 - Son Güncellenme: 2019.11.08 10:52 - HABER MERKEZİ
A