Bursa'da kış ayında bahar havası yaşandı! Vatandaşlar park bahçelere akın etti

Bursa'da kış ayında bahar havası yaşandı! Vatandaşlar park bahçelere akın etti

Kış mevsiminde olmamıza rağmen günlerdir sıcak havanın hakim olduğu ve özellikle hafta sonu termometrelerin 20 derecelere kadar çıktığı Bursa'da hafta sonunu dışarıda değerlendirmek isteyen  vatandaşlar parklara ve piknik alanlarına akın etti. 

2024.02.25 20:34 - Son Güncellenme: 2024.02.25 21:20 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Bursa'da kış ayında bahar havası yaşandı! Vatandaşlar park bahçelere akın etti

FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN

Türkiye'nin  doğu bölgelerinde kış ayları boyunca  kendini gösteren kar yağışları Marmara bölgesinde yok denilecek kadar az seviyede görülürken, geçtiğimiz 1 hafta boyunca ise Bursa'da yazdan kalma günler yaşanıyor. 

Özellikle Cuma gününden itibaren sıcaklıkların tırmanışa geçtiği Bursa ve bölgesinde Cumartesi ve Pazar günleri  gündüz saatlerinde termometreler 20 dereceleri görünce vatandaşlar kendini dışarı attı.

İznik gölünün Orhangazi sahilinde bulunan çamlık piknik alanı ise başta Orhangazililer olmak üzere piknik yapmak için buraya gelen çok sayıda vatandaşın uğrak noktası oldu.

Yazdan kalma bir gün yaşadıklarını ancak bu durumun iyi olmadığını söyleyen vatandaşlar ''Dışarıda vakit geçirmek için güzel bir gündü ama Şubat ayında bahar günlerini yaşıyoruz, normalde kar yağması lazım, gölümüz böyle giderse yaz aylarında daha da kuruyacak, inşallah gerçek bahar gelmeden bir kerede olsa kar yağışı görürürüz'' diyerek tedirginliklerini dile getirdiler.

  

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.02.25 20:34 - Son Güncellenme: 2024.02.25 21:20 - FATİH MISIR
A