Bursa'da karantinada olması gerekirken sokakta gezerken yakalandı!

Bursa'da karantinada olması gerekirken sokakta gezerken yakalandı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili tedbirler kapsamında karantinasında olması gereken kişi, polis ekiplerince sokakta gezerken yakalandı.

2020.10.18 09:50 - Son Güncellenme: 2020.10.18 12:09 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da karantinada olması gerekirken sokakta gezerken yakalandı!
02:33 İnegöl Kaymakamı: Hastalar, temaslılarını söylemekten kaçınınca vaka sayısı artıyor

İLGİLİ VİDEO

İnegöl Kaymakamı: Hastalar, temaslılarını söylemekten kaçınınca vaka sayısı artıyor

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, gazetecilere yaptığı açıklamada, bazı Kovid-19 hastalarının temaslı bulundukları kişileri söylemediğini belirterek, bunun vakaların artmasına yol açtığını vurguladı.

Karantinada olması gereken bir kişiyi polislerin sokakta gezerken yakaladığını aktaran Görücü, "Sokakta rahatlıkla gezebiliyor. Biz gece gündüz bunları önlemek için takip edeceğiz, bu savaşı kazanmak durumundayız. Maske, mesafe ve hijyene dikkat edeceğimiz gibi kurallara da dikkat edilecek. Vaka sayısının artma nedeni insanımızın kendisi ve kurallara uymamak." ifadelerini kullandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.10.18 09:50 - Son Güncellenme: 2020.10.18 12:09 - HABER MERKEZİ
A