Bursa'da ilginç görüntü! Eve girmek için 'direk' aşmak gerekiyor...

Bursa'da ilginç görüntü! Eve girmek için 'direk' aşmak gerekiyor...

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde altı katlı bir apartmanın giriş kapısının önünde bulunan aydınlatma direği, apartman sakinlerinin giriş çıkışlarını engelliyor. Durumu çok kez yetkililere bildirdiklerini söyleyen vatandaşlar direğin kapının önünden alınarak yan tarafa taşınmasını istiyor.

2026.02.10 09:41 - Son Güncellenme: 2026.02.10 10:03 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Bursa'da ilginç görüntü! Eve girmek için 'direk' aşmak gerekiyor...

FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN

Orhangazi'de Muradiye mahallesi Bahçe sokakta bulunan 6 katlı bir apartmanın girişine konulan aydınlatma direği, giriş kapısına çok yakın bir noktada bulunuyor.

Direğin kapı girişinde bulunması nedeniyle apartman sakinleri sorun yaşadıklarını söylerken, iddialara göre apartmanda yaşayan bir vatandaşın hastalanması üzerine gelen sağlık ekipleri de sedye ile içeri girmekte zorlanmış.

Direğin kapının önünden alınarak yan tarafa konulmasını isteyen vatandaşlar ise bu durumu daha önce çok kez yetkililere bildirdiklerini ancak bir sonuç alamadıklarını ifade ediyorlar.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2026.02.10 09:41 - Son Güncellenme: 2026.02.10 10:03 - FATİH MISIR
A