Bursa'da iç sularda av yasağı başlıyor!
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından iç sulardaki balık neslini korumak amacıyla her yıl 15 Mart-15 Haziran tarihleri arasında uygulanan su ürünleri avlanma yasağı başlıyor.
2025.03.13 15:20 - Son Güncellenme: 2025.03.13 15:23 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN
İç sulardaki balık av yasağı 15 Mart Cumartesi günü itibariyla başlıyor. Tarım Bakanlığı, il ve ilçe tarım müdürlükleri vasıtasıyla duyurulan açıklamada, yarın başlayacak olan balık avlanma yasağı 15 Haziran tarihine kadar sürecek.
5/1 ve 5/2 Numaralı Ticari ve Amatör Avcılığı Düzenleyen Tebliğlere göre; 15 Mart - 15 Haziran 2025 tarihleri arasında iç sularda Sazangiller ve Yayın balığı avcılığı yasaklanmış olacak. Göllerden sadece Gümüş balığı avlanmasına izin verilecek.
İlçe tarım müdürlükleri denetim yapacak
İç sularda başlayacak olan av yasağının ardından Bursa'da ile ve ilçe tarım müdürlükleri göl ve sulak alanlarda denetim halinde olacak. Ekipler tarafından iç sularda avlanma kurallarına uymayan balıkçılara cezai işlem uygulanacak.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:17
-
00:14
-
00:34
-
01:25
-
00:17
En Çok Okunanlar
- Yaptığı kötülük cezasız kalmadı
- İYİ Parti'den istifa etmişti! Bursa'da...
- Bursa'da dev mobilya şirketi iflasın...
- Bursa'da günlerdir aranan genç kızdan...
- Dehşet verici olay! Sevgililer mezarlık...
- Bursa'da o ilçenin belediye başkanı...
- GİB uyardı: Ulusal Taşıt Tanıma...
- Papa hayatını kaybetti!
- Kaza yaptı, yaralıları bırakıp kaçtı!
- Düğün dönüşü trafik kazası: 2 ölü
- Milyonlarca kişi temmuz zammını bekliyor!...
- Toplanıp bir ailenin evini ateşe verdiler:...
- Dev ayakkabı markasına domuz derisi cezası!
- Lokantalar, kafeler ve kuaförler... İş...
- Bursa'da direğe çarptı, 40 metre...