Bursa'da hurdaya dönen aracının başında gözyaşı döktü

Bursa'da hurdaya dönen aracının başında gözyaşı döktü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şerit ihlali yaptığı öne sürülen TIR'a çarpmamak için sürücüsünün direksiyonunu kırdığı otomobil takla attı. Bir evin bahçe kapısına çarparak ters dönen otomobilde bulunan 4 kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, kazada kolundan yaralanan otomobil sürücüsü hurdaya dönen otomobilinin başında gözyaşı döktü.

2021.10.25 15:45 - Son Güncellenme: 2021.10.25 15:46 - Bursa Bölge
A
Bursa'da hurdaya dönen aracının başında gözyaşı döktü

Kaza saat 13.30 sıralarında Orhangazi'ye bağlı Gemiç Mahallesi kavşağı yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre İznik istikametinden Gemlik'e doğru gitmekte olan Satılmış Gezer (40) idaresindeki 10 ES 549 plakalı otomobil, iddiaya göre önünde seyir halinde olan TIR'ın şerit ihlali yapması üzerine sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle takla attı. Çiftlik evinin bahçe kapısına çarparak ters dönen otomobilde bulunan sürücü ile birlikte 4 kişi hafif yaralandı.

Kazada kolundan yaralanan otomobil sürücüsü Satılmış Gezer hurdaya dönen otomobilinin başında gözyaşı döktü. Gezer aracı ile seyir halindeyken önündeki bir TIR'ın aracın önüne kırdığını TIR'a çarpmamak için direksiyonu kırdığını ve takla attığını ifade etti. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.10.25 15:45 - Son Güncellenme: 2021.10.25 15:46 - Sevcan Sarıkaya
A