Bursa'da frenleri boşalan inşaat malzemesi yüklü kamyon eve girdi! 1'i ağır 3 yaralı

Bursa'da frenleri boşalan inşaat malzemesi yüklü kamyon eve girdi! 1'i ağır 3 yaralı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen olayda frenleri boşalan üzerinde inşaat malzemeleri yüklü kamyon bir eve girdi, kazada ilk belirlemelere göre 1'i ağır üç yaralının olduğu öğrenildi.

2024.01.17 17:30 - Son Güncellenme: 2024.01.17 22:19 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Bursa'da frenleri boşalan inşaat malzemesi yüklü kamyon eve girdi! 1'i ağır 3 yaralı

FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN 

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen olayda frenleri boşalan üzerinde inşaat malzemeleri yüklü bir kamyon kontrolden çıkıp eve girdi, kazada  kamyon içinde bulunan 1'i ağır 3 kişi yaralandı. 

Kaza bugün akşam saatlerinde Orhangazi'ye bağlı Yeniköy Mahallesi'nde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre mahalle içinde bulunan bir inşaattan malzeme yükleyen ve  içinde 3 kişinin bulunduğu öğrenilen kamyon, yokuş aşağı seyir halinde iken iddialara göre frenlerinin boşalması sonucu kontrolden çıkarak, kimsenin yaşamadığı  bir evin duvarına çarptı.

Çarpmanın şiddeti ile evin duvarı yıkılırken, büyük hasar oluşan kamyon içinde ki İdris Y. Ertuğrul Ö ve İsrafil A. duvar ile araç arasında sıkıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Daha sonra kamyonun çarptığı evin duvarının yıkılması ile bulundukları yerde sıkışan 1'i ağır yaralı 3 kişi itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkartılıp, sağlık ekiplerinin burada yaptıkları ilk müdahale sonrasında Orhangazi Devlet Hastanesi acil servisine sevk edildiler.  

Kaza yerinde inceleme yapan jandarma ekiplerinin soruşturması sürüyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.01.17 17:30 - Son Güncellenme: 2024.01.17 22:19 - FATİH MISIR
A