Bursa'da deprem sonrası binada çatlaklar oluştu!

Bursa'da deprem sonrası binada çatlaklar oluştu!

Marmara Denizi'nde meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem sonrası Yıldırım ilçesi Ulus Mahallesi'nde oturan bir vatandaşın evinin duvarında çatlaklar oluştu.

2025.04.24 10:30 - Son Güncellenme: 2025.04.24 10:41 - Bursa Bölge - ARZU SAĞLAM
A
Bursa'da deprem sonrası binada çatlaklar oluştu!

ARZU SAĞLAM - SELİN YALÇIN / BURSADA BUGÜN

Marmara Denizi Silivri açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem, Bursa başta olmak üzere birçok ilde şiddetli bir şekilde hissedildi. 

Bursa'da vatandaşlar, depremi hissetmesiyle birlikte panikle kendini dışarı attı. Bursa Valiliği, şehirde olumsuz bir duruma rastlanılmadığını belirterek, AFAD ve ilgili kurumların saha ekiplerinin teyakkuzda olduğunu bildirmişti.

Birçok Bursalı vatandaş deprem anına ait çektiği görüntüleri cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

DUVARDA ÇATLAKLAR OLUŞTU

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Ulus Mahallesi Dönüşüm Sokak Hüma Hatun Evleri 2. Etap'ta oturan bir vatandaş büyük deprem sonrası evinin duvarında çatlaklar meydana geldiğini söyledi. 

YETKİLİLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Çatlakları görünce telaşa kapılan vatandaş, inceleme yapılması için yetkililere çağrıda bulundu.

ENDİŞE VERİCİ MANZARA KAYDEDİLDİ

Depremden sonra ortaya çıkan endişe verici manzara, telefon kamerasıyla kaydedildi.

 

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2025.04.24 10:30 - Son Güncellenme: 2025.04.24 10:41 - ARZU SAĞLAM
A