Bursa'da bulunan hayvan dostu oteller!

Bursa'da bulunan hayvan dostu oteller!

Tatile giderken evcil hayvanlarını da yanında götürmek isteyen ve engelleri sebebiyle rehber hayvanlarıyla seyahat etmek zorunda olan vatandaşlar oldukça fazla. Peki, Bursa'da hangi oteller evcil hayvan kabul ediyor?

2024.04.21 16:47 - Son Güncellenme: 2024.04.21 16:52 - Bursa Bölge - MERVE DENİZ EKİCİ
A
Bursa'da bulunan hayvan dostu oteller!

Evcil hayvan sahiplerinin can dostlarıyla birlikte konaklayabilecekleri otel sayısı epey az. Tatil için ya da başka bir şehre seyahat etmeleri gerektiği zaman kalacakları bir otel bulmakta zorluk çekiyorlar. Ayrıca bazı engelleri sebebiyle rehber hayvanı bulunan vatandaşlar için de evcil hayvan kabul eden oteller büyük kolaylık. Peki, Bursa'da bulunan hangi oteller evcil hayvan kabul ediyor?

BURSA'DA 24 OTEL EVCİL HAYVAN KABUL EDİYOR

Bursa'da 24 otel evcil hayvan sahiplerine, can dostlarıyla birlikte kalabilmeleri için imkan sunuyor. Bazı otellerde evcil hayvan sayısında sınırlama bulunuyor, bazı otellerde ise sadece kedi ya da köpek kabul ediliyor.  Evcil hayvan kabul eden çoğu otelde mama ve su kapları bulunduğu belirtiliyor.

EN ÇOK TERCİH EDİLEN HAYVAN DOSTU OTELLER

Bursa'da evcil hayvan kabul eden ve en çok tercih edilen oteller; Nilüfer'de Sheraton Hotel, yalnızca kedi, köpek, rehber hayvan ve 18 kilo sınırına kadar kabul ediyor. Kükürtlü'de bulunan Divan Otel'de ise yalnızca 1 evcil hayvan getirilebiliyor ve sadece belirli odalarda kabul ediliyor.  Odunluk'ta bulunan Aloft Bursa Hotel'de ise yalnızca 1 evcil hayvan kabul ediyor. Çekirde'de bulunan Boyuguzel Termal Hotel'de ise evcil hayvan başına 5 kilo olacak şekilde kabul ediyor. İznik Askania Hotel'de ise yalnızca kedi ve köpek kabul ediliyor. Gemlik Atamer Hotel, Tahtakale'de Waha Hotel'de, Port Suites Görükle'de ve  Swiss Uludağ Otel'de yalnızca kedi ve köpek kabul edilirken, Şehreküstü'nde bulunan Lotus Park Hotel'de, Nefes Dağyenice Doğada'da, Osmangazi'de ibis Hotel'de, Karinna Orman Köşkleri'nde ve Holiday Inn Bursa City Center'da evcil hayvanlar ücretsiz olarak misafir ediliyor.

Diğer evcil hayvan kabul eden oteller şu şekilde:

  1. Oksijen Zone Hotel (Uludağ)
  2. Issız Han Tarihi Butik Otel (Karacabey)
  3. Oz Butik Otel Antik Kent Myrleia (Mudanya)
  4. Kardelen Konak Suites (Yıldırım)
  5. Enna Suit Hotel (Nilüfer)
  6. Araz Apart (Çekirge)
  7. Mavi Deniz Butik Otel (Mudanya)
  8. Gölyaka Hotel (Gölyaka)
  9. Kale İçi Hotel (Osmangazi)
  10. Axis Home Suit (Görükle)

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.21 16:47 - Son Güncellenme: 2024.04.21 16:52 - MERVE DENİZ EKİCİ
A