Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (04 Mart 2021 Perşembe)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (04 Mart 2021 Perşembe)

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 14 derece dolaylarında seyrediyor. Meteoroloji yetkilileri sıcaklığın yarın 19 dereceye çıkacağını bildirdi.

2021.03.04 08:42 - Son Güncellenme: 2021.03.04 08:57 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (04 Mart 2021 Perşembe)
03:21 Bursa Uludağ'da kar kalınlığı yarım metreyi geçti

İLGİLİ VİDEO

Bursa Uludağ'da kar kalınlığı yarım metreyi geçti

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 14 derece. Yer yer sis ve pus etkili oldu. 

Sıcaklık yarın 19 derece olacak. Parçalı bulutlu hava gözlenecek. 

Bursalıları cumartesi 17, pazar 10 derecelik sıcaklık karşılayacak.

Cumartesi ve pazar günleri yağmur görülecek.

Pazartesi yağış yok. Beklenen en yüksek sıcaklık 11.

Öte yandan beyaz cennet Uludağ'da kar kalınlığı son olarak 85 cm ölçüldü.

İŞTE BURSA'NIN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz geneli parçalı ve az bulutlu, kuzey ve doğusunun yer yer çok bulutlu, Güneydoğu Anadolu'nun güneyi, Trabzon, Rize, Hatay ve Şırnak çevreleri ile Artvin kıyılarının yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun güneydoğu kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Hakkâri çevreleri ile Van'ın güney, Şırnak'ın doğu ilçelerinde yoğun (20-50 cm) kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda çığ oluşma tehlikesi bulunmaktadır.

HAVA SICAKLIĞI: Marmara, Ege ve İç Anadolu'da 2-4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın, ülkemizin batısında batı ve kuzeybatılı, doğusunda doğu ve kuzeydoğulu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

ÇIĞ UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çığ oluşma tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI: Yapılan son değerlendirmelere göre; sabah saatlerinden itibaren Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda görülecek kar yağışlarının, Hakkâri il geneli Van'ın güney ve Şırnak'ın doğu ilçelerinde yoğun (20-50 cm) olması beklendiğinden başta buzlanma ve don olayına bağlı olarak yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Trakya ve Güney Marmara'da sabah ve gece saatlerinde pus, yer yer sis bekleniyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.03.04 08:42 - Son Güncellenme: 2021.03.04 08:57 - HABER MERKEZİ
A