Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (01 Aralık 2020 Salı)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (01 Aralık 2020 Salı)

Bursa'da bugün hava çok bulutlu, gece saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, sıcaklık en yüksek 10 derece. Yarın da hafif yağmur var. 12 dereceyi gösterecek termometreler hafta sonu lodosun etkisiyle 18 dereceye kadar çıkacak. Öte yandan bugün ve yarın Uludağ ile kentin yüksek kesimlerinde kar yağışı bekleniyor.

2020.12.01 08:43 - Son Güncellenme: 2020.12.01 09:00 - Bursa Bölge
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (01 Aralık 2020 Salı)
03:51 Bursa Uludağ'dan sonbahar manzaraları

İLGİLİ VİDEO

Bursa Uludağ'dan sonbahar manzaraları

Bursa'da bugün hava çok bulutlu, gece saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, sıcaklık en yüksek 10 derece dolaylarında seyrediyor. 

Rüzgarın; Marmara'nın kuzey ve batısında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Yarın da hafif yağmur bekleniyor. Sıcaklık en yüksek 12 derece olacak. 

Perşembe günü yağış yok. Sıcaklık 16 derece bekleniyor.

Cuma ve cumartesi sıcaklık lodosun etkisiyle 18 dereceye kadar çıkacak. 

KAR BEKLENİYOR!

Öte yandan meteoroloji yetkilileri bugün ve yarın Uludağ'da, ayrıca kentin yüksek kesimlerinde kar yağışı beklendiğini ifade etti. Zirvede sıcaklık eksi iki dereceye kadar inecek.

İŞTE BURSA'NIN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun batısı ile Muğla, Antalya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Niğde, Kayseri ve Sivas çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Tunceli, Erzincan ve Bingöl'ün yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzeybatı kesimlerde 2 ila 5 derece azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden, Doğu Akdeniz ile kuzeybatı kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara'nın kuzey ve batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Çok bulutlu, bölge genelinin (Edirne hariç) yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara'nın kuzey ve batısında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.12.01 08:43 - Son Güncellenme: 2020.12.01 09:00 - Yaman Kaya
A