Bursa'da bugün ve hafta sonu hava durumu nasıl olacak? (08 Ocak 2021 Cuma)

Bursa'da bugün ve hafta sonu hava durumu nasıl olacak? (08 Ocak 2021 Cuma)

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 21 derece ölçülüyor! Lodos etkili olmaya devam ederken çöl sıcağı ocak ayında Bursa'yı saracak! Hafta sonu sağanakla sıcaklık 18-17 derece bandına inse de yeni hafta 22 derecelik sıcaklıkla başlayacak! Bursa'da sıcaklık rekoru kırılacak.

2021.01.08 09:00 - Son Güncellenme: 2021.01.08 09:30 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve hafta sonu hava durumu nasıl olacak? (08 Ocak 2021 Cuma)
02:29 Bursa'da şimşekler geceyi aydınlattı

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da şimşekler geceyi aydınlattı

Bursa'da bugün hava kapalı. Yer yer sis ve pus etkili oldu.

Rüzgarın güney yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 Km/Saat) olarak esmesi bekleniyor. 

Sıcaklık en yüksek 21 derece. Yağış yok. 

Yarın kuraklık tehlikesiyle boğuşan Bursa için güzel haber var. Zira hem yarın hem de pazar Bursa'da sağanak bekleniyor.

Yağışların pazar günü kuvvetli olacağını ifade eden meteoroloji yetkilileri tedbirli olunmasını istedi. Şimşekler, gökgürültüleri görülebilir. 

Bursa'da yağış pazartesiden itibarense ne yazık ki kenti yine terk edecek.

Bursa'da önümüzdeki pazartesi sıcaklık 22 dereceye çıkacak. Bu da kentte sıcaklık rekorunun kırılacağı anlamına geliyor. Zira Bursa'da aynı tarihte geçmişte ölçülen uç sıcaklık 19,1 olarak kayıtlara geçmişti. 

Salı günü de Bursa'da çöl sıcağı etkisini devam ettirecek. Bursa'da yağış görülmeyecek. Sıcaklık 21 dereceye inecek. 

İŞTE BURSA'NIN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Trakya, İstanbul'un Avrupa Yakası, Çanakkale, Muğla, Antalya, Isparta, Bolu, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Burdur'un doğu kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı, iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısında yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Trakya, Çanakkale çevreleri ile İstanbul'un Avrupa Yakası'nın yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın batısında güney yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 Km/Saat) olarak esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin güney ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.01.08 09:00 - Son Güncellenme: 2021.01.08 09:30 - HABER MERKEZİ
A