Bursa'da boykot çağrısı vatandaşları ikiye böldü! Boykot çağrısı sonuç verdi mi? 

Bursa'da boykot çağrısı vatandaşları ikiye böldü! Boykot çağrısı sonuç verdi mi? 

Vatandaşlar hafta sonunda fahiş fiyatlar nedeniyle kafe ve restoranları boykot etme çağrısında bulundu. Yapılan boykot çağrısı ise vatandaşları ikiye böldü. Bursa'da bazı kafe ve restoranlar boş kalırken bazı işletmeler de ise yoğunluk görüldü. 

2024.04.21 15:11 - Son Güncellenme: 2024.04.21 15:59 - Bursa Bölge - MAHMUT VURAL
A
Bursa'da boykot çağrısı vatandaşları ikiye böldü! Boykot çağrısı sonuç verdi mi? 

Vatandaşlar sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla kafe ve restoranların uyguladığı fahiş fiyat tarifelerinden dolayı 20 ve 21 Nisan tarihlerinde boykot çağırısında bulundu. Yapılan çağrı sonrası "Kafelere ve restoranlara başlatılan boykot sonuç verecek mi?" Sorusu akıllara geldi. Pazar günü ise Bursa'daki bazı kafeler ve restoranlarda ise yoğunluk oluşurken bazı restoranlar ise boş kaldı. Bu olayın ardından ise vatandaşların boykot konusunda ikiye bölündüğü görüldü.

"İNSANLAR BU TÜR YERLERE GİTMEYİ BIRAKIRSA FIYATLAR DÜŞER" 

Bir vatandaşlar kafelerdeki fiyatların çok fazla oldugunu dile getirdi ve boykot ettiğini söyledi. Vatandaş, " Marketler 2.5 Litre kolayı 40 lira satarken kafelerde 500 mililitre kola aynı fiyata satılıyor. Bu nasıl olabilir? Şimdi gelip biz işçi çalıştırıyoruz derler. Marketler işçi çalıştırmıyor mu? Gerçekten ayıp, bu fiyatlar olması gerekenden çok fazla. Bu fiyatlar kabul edilemez. Zaten insanlar bu tür yerlere gitmeyi bırakırsa Bu fiyatlar da düşer" diye konuştu. 

"ÖNCE  ÜLKEDE YAŞANAN DURUMA BİR BAKSINLAR" 

Bir vatandaş ise bütün sucun kafe ve restoranlara yıkılmasını gerektiğini söyledi. Vatandaş, "Ülkenin halini görmüyorlar mı? Enflasyon almış başını gidiyor, ürünlerden alınan KDV oranları artmış. Neden tek suçlu kafeler ve restoranlarmış gibi davranıyorlar. Önce ülkede yaşanan duruma bir baksınlar. Herkes ekmeğinin peşinde geziyor. Enflasyon düşmedikçe Bu fiyatlar devam eder. Boykot edilecek bir şey varsa da o da ülkenin ekonomisidir" ifadelerini kullandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.21 15:11 - Son Güncellenme: 2024.04.21 15:59 - MAHMUT VURAL
A