Bursa'da ana arterlerdeki yoğun kar kazalara sebep oluyor
Bursa'nın İzmir ve Ankara yönlü girişlerinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. İnegöl ilçesi ile Kütahya'nın Domaniç ilçesini birbirine bağlayan karayolunda yoğun kar yağışı nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.
2025.02.22 11:08 - Son Güncellenme: 2025.02.22 11:11 - Bursa Bölge - İHA
İnegöl Jandarma komutanlığı ekipleri ve Karayolları ekipleri yoğun mesai harcadı. Jandarma komutanlığı Trafik Timleri, İnegöl'ün Tahtaköprü mahallesi girişinde uygulama yaparak ağır tonajlı araçların geçişine izin vermedi. Kış lastikleri olan otomobillerin sürücülerine de zincirsiz ulaşımlarına izin vermediler.
Karacabey ilçesi Uluabat mevkiinde de yoğun kar yağışı sebebiyle Bursa - İzmir Yolunun bir bölümü karla kaplanınca Bursa istikametinden Karacabey istikametine seyreden 20 AHS 587 plakalı tır karda kayıp orta refüje düştü. Yan yatan tırın sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu. Olayla ilgili jandarma ekipleri tahkikat başlattı.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:15
-
04:13
-
00:55
-
00:46
-
00:30
En Çok Okunanlar
- Bursa'da gece yarısı balta ile dehşet...
- Bursa'da da fabrikası var! Türkiye'nin...
- Özellikle bu tarihe dikkat edin: Bursa...
- İnan Kıraç'a ne oldu? Hastaneden açıklama...
- Bursa'da bir fabrikada yangın!
- Kan donduran cinayet! Cesedi Bursa'ya...
- Bursa'da hilti ile miras çıkmazı!...
- Tek tek tespit ediliyor! Bunu yapanlara...
- Köfteci Yusuf hakkında haberler sosyal...
- Tapu sahiplerine büyük kolaylık! Bakın...
- İBB'ye 4. dalga operasyonu: Çok sayıda...
- Emekliler dikkat: Bayram öncesi rahatlatan...
- Yeşilçam oyuncusuna saldırı! Yerlerde...
- TSK'da FETÖ operasyonu: 63 kişi hakkında...
- Fenomen kadın canlı yayında bıçaklandı!...