Bursa'da Altınşehir Mahallesi'ne yakışmayan krater! (ÖZEL HABER)

Bursa'da Altınşehir Mahallesi'ne yakışmayan krater! (ÖZEL HABER)

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Altınşehir mahallesinin 231. sokak girişinde yolda meydana gelen çökme zamanla adeta bir kratere dönüştü. Uzun zamandır bu yolla ilgilenilmediğini belirten vatandaşlar acilen çözüm bekliyor!

2019.11.27 09:09 - Son Güncellenme: 2019.11.28 17:12 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da Altınşehir Mahallesi'ne yakışmayan krater! (ÖZEL HABER)
01:05 Bursa'da Altınşehir Mahallesi'ne yakışmayan krater! (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da Altınşehir Mahallesi'ne yakışmayan krater! (ÖZEL HABER)

EZGİ KAYI - GÜLNAME PAÇA / BURSADA BUGÜN

Nilüfer ilçesindeki Altınşehir Mahallesi, Bursa'nın gözde yerleşim yerlerinden biri.

Ancak vatandaşlar evlerinin önünden geçen yolun bu şekilde göçük olmasını mahalleye yakıştıramadığını söylüyor. Yetkililerin yolla ilgilenmesi gerektiğini söyleyen yurttaşlar hizmet beklediklerini ifade etti.

KAZALARA DAVETİYE ÇIKARIYOR!

Yolda oluşan bu kratere benzeyen göçüğün, araçlara maddi hasarlar verdiğini ifade eden Altınşehirliler; "Göçüğün oluştuğu bölge oldukça işlek bir cadde üzerinde, her gün sayısız araç ve belediye otobüsü buradan geçiyor ve çökme tam dönemeçte olduğu için sürücülerin görmesi çok zor. Bu da maddi hasara ve daha da kötüsü kazalara sebebiyet verebilir" dedi.

ENGELLİLER İÇİN ZORLUK ÇIKARIYOR

Yolla ilgili sıkıntılarını belirttiklerini ancak uzun zamandır çözüm bulunmadığını savunan mahalleli; "Arabalara zarar veren bu yol yayalar için de sıkıntı yaratıyor, özellikle engelli vatandaşlar için buradan geçmek oldukça zor" şeklinde konuştu.

NİLÜFER BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ!

Bursada Bugün'ün haberi üzerine Nilüfer Belediyesi ekipleri mahalledeki sıkıntıyı giderdi.

Nilüfer Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bursa'da Altınşehir Mahallesi'ne yakışmayan krater!" başlıklı haberiniz üzerine Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mahallesi 231. Sokakta gereken inceleme yapılmıştır.

Aynı noktada daha önce de çökme meydana geldiği ve bu durumun, bölgede yaptığı çalışma sonrası asfalt yama çalışması yapan UEDAŞ ekiplerinin, yama işlemini uygun şekilde yapmamasından kaynaklandığı anlaşılmıştır. 

Söz konusu bölge belediye otobüsü gibi ağır vasıtaların da geçtiği bir bölge olduğu için asfaltta çökme meydana gelmiştir. Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sorun yerinde çözülerek uygun biçimde asfalt yama işlemi yapılmış ve çökme giderilmiştir."

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.11.27 09:09 - Son Güncellenme: 2019.11.28 17:12 - HABER MERKEZİ
A