Bursa'da AK Parti ve MHP İl başkanlığında bir araya gelen Cumhur ittifakından beraberlik mesajı
Bursa Orhangazi'de Cumhur ittifakı ortakları AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ve MHP İlçe Başkanı Halil Bozoğlu, Belediye Başkanı Bekir Aydın ile birlikte AK Parti ve MHP Bursa İl Başkanlarını ziyaret ederek istişarelerde bulundular.
2025.02.19 09:44 - Son Güncellenme: 2025.02.19 12:15 - Bursa Bölge - İBRAHİM SARIKAYA
FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN
Cumhur İttifakı ortaklarından AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, MHP Orhangazi İlçe Başkanı Halil Bozoğlu ve Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, ilk olarak bir süre önce yapılan il kongresinde yeniden Bursa İl Başkanı seçilen Davut Gürkan'ı parti binasında ziyaret etti.

Cumhur İttifakı ilçe başkanları Davut Gürkan ve yönetimine yeni yönetimin ve yeni dönemin hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Bir sonraki durak MHP il başkanlığı
Cumhur İttifakı ilçe başkanları Davut Gürkan'ın ardından MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin'i parti binasında ziyaret etti.
İki ilçe başkanı MHP İl Başkanı ve Belediye Başkanı Bekir Aydın Muhammet Tekin'le de karşılıklı istişarelerde bulundular, yapılan görüşme sonrasında birlik beraberlik birlik mesajı verdiler